Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Double Pole Thermostaat Install

De plint kachels in uw huis gebruiken meestal 240 volt om warmte te leveren . Twee 120 - volt draden die aansluiten op de verwarming door een thermostaat bieden deze spanning . Een tweepolige regelt beide draden aangesloten op de verwarming . Als de thermostaat is uitgeschakeld, geen spanning bereikt de kachel. Het installeren van een tweepolige thermostaat vereist elementaire bedrading en elektrische abilities.Things je nodig hebt
Oud - werk enkelvoudige contactdoos
Potlood gipsplaten zag
twee -aderige draad
Platte schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Wire noten
Draadstripper
Kniptang
Toon meer instructies
1

Kies een plaats voor de thermostaat . Lees en volg de aanbevelingen van de fabrikant thermostaat bij het selecteren van een locatie .

Plaats Pagina 2 van de sjabloon die wordt geleverd met de bende doos tegen de muur op de gekozen locatie . Markeer de contouren van de sjabloon met een potlood . Knip langs de gemarkeerde lijnen met een zaag voor gipsplaat . Duw de doos bende in het gat en draai de schroeven met een kruiskopschroevendraaier .

Run Goedkope 3 een lengte van twee -aderige kabel van de box bende naar de locatie van de kachel. Voer een lengte van twee -aderige kabel van de box bende om de locatie van de stroomonderbreker paneel . Knip de draden , waardoor 3 cm draad zich vanaf de voorkant van de doos gang . Verwijder de buitenste mantel van de draden in de doos bende.
4

Strip een halve centimeter van de isolatie van de uiteinden van de geleiders in het vak bende . Sluit de zwarte leider van de zekeringkast naar de zwarte geleider gemarkeerd met " Line" op de thermostaat . Steek de blanke uiteinden van beide geleiders in een draad los en draai de moer met de klok mee totdat het strak . Sluit de witte geleider van de zekeringkast naar de rode dirigent gemarkeerd " Line" met een draad moer .
5

Sluit de zwarte geleider naar de kachel naar de zwarte geleider gemarkeerd " Load" op de thermostaat . Sluit de witte geleider naar de kachel naar de witte geleider gemarkeerd " Load" op de thermostaat . Draai de blootliggende koperen draden samen en verbind deze met een draad moer .

Druk 6 de draden in de doos. Seat de thermostaat voet op de voorkant van de doos bende . Plaats de meegeleverde bevestigingsschroeven en draai ze stevig vast . Klik de thermostaat deksel op de basis.

Sluit 7 de draden om een juiste maat automaat volgens de instructies van de fabrikant stroomonderbreker paneel . Sluit de draden aan de kachel volgens de instructies van de fabrikant kachel .

Hoe een verstopping in een vacuüm

Stofzuigers maken met een verscheidenheid van vuil. Ze kunnen gemakkelijk verstopt raken met de tijd en intensief gebruik. Verlies van zuigkracht is de meest voorkomende teken van een stofzuiger blokkade , maar een hoge toon janken geluid en merkbare warmte emanaties uit het lichaam van het apparaat zijn ook andere tekenen . Als er een verstopping optreedt , clearing het zo spoedig mogelijk herste

Meer dan ooit