Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Elektrische Conduit installeren in Cement Block Muren

Meest kelder muren zijn opgebouwd uit cementblokken . Wanneer u elektrische bedrading lopen over de muren om ofwel de afwerking van uw kelder of voeg een opbouw elektrische kast , moet u de elektrische bedrading lopen door een metalen buis genaamd leiding . Conduit komt in rechte lengtes. Buig je vervolgens de leiding om de route die leidt van een elektrische doos of de stroombron tot een ander elektrisch doos vormen. U surface mount de leiding in het beton met leiding bandjes en metselwerk screws.Things Je
gradenboog
meetlint nodig
Conduit Bender
Hacksaw
kruiskopschroevendraaier
Hammer
elektrische connectoren
Level
Conduit bandjes
Boor
Phillips rijden bit
1 -inch metselwerk nagels
Toon meer instructies
1

Ontwerp de lopen van de leiding van de ene elektrische kast een tweede . Terwijl de planning , in gedachten houden dat het het makkelijkst om te buigen leiding hetzij in een 45 - of 90 graden ; plan uw run dienovereenkomstig . Als de complexe buis loopt noodzakelijk , gebruik een gradenboog de ​​gewenste hoek bepalen .

Meet Pagina 2 de afstand van de eerste elektrische doos, die reeds de betonnen wand , de eerste bocht en aftrekken 5 centimeter . Transfer deze meting om een ​​stuk van de leiding .

Steek 3 de leiding in de sleuf een leiding bender 's en line-up van de markering op de leiding die je hebt gemaakt met pijl de bender 's . Leg het hoofd van de leiding en de leiding bender 's op de grond . Stap op het gedeelte van de leiding niet wordt gebogen om het te houden op zijn plaats . Trek aan het handvat van de leiding bender om de leiding te buigen tot het naar boven gebogen is zelfs met graadteken de leiding bender is gelijk aan de bocht die u nodig hebt . Bijvoorbeeld , buig de leiding naar 45 graden merk van de bender voor een 45 - graden bocht .
4

Stel de leiding tegen de betonnen muur . Houd de nieuwe elektrische kast aan de muur in de locatie die u installeren en er een markering op de lengte van de leiding die u nodig hebt om de locatie te bereiken . Haal de buis uit de muur en snijd door het op het merk , met behulp van een ijzerzaag .
5

Plaats een schroevendraaier tegen de knock -out gaten die u wilt verwijderen van zowel elektrische kasten . Hameren op het handvat van de schroevendraaier voor het verwijderen van de knock-out . Steek een elektrische connector in elk gat . Plaats de buis in de elektrische connector . Plaats een waterpas op de leiding en de nodige aanpassingen aan de leiding niveau te maken door het in een iets omhoog of omlaag. Draai de schroef van de elektrische connector om de leiding vast te houden.
6

Stel een leiding bandje over de leiding en tegen de betonnen muur om de 18 tot 24 centimeter . Rijd een gemetselde schroef door schroefgaten van de riem om het vast te zetten.
7

Steek de leiding van andere uiteinde in elektrische connector van de tweede elektrische doos 's . Plaats een waterpas op de leiding en de nodige aanpassingen aan de leiding niveau. Monteer de elektrische kast op de muur. Draai de schroef van de elektrische connector om de leiding vast te houden.

Hoe maak je een Danfoss BD35 Wire

De Danfoss BD35 compressoren zijn ontworpen om te werken met een gelijkstroom elektrische stroom , meestal van een zonnepaneel . Vanwege de verscheidenheid van de elektrische output van zonnepanelen , moet de BD35K en BD35F compressoren te sluiten op de DC voedingsbron via een elektrische module. De standaard Danfoss elektronica voor gebruik met de BD35 compressoren is het 101N0210 . De elektronis

Meer dan ooit