Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> elektrische Reparaties >> Content

Kunt u Hook Up een aluminium Wired lichtpunt aan koperen bedrading

? Als je een lamp bedraad met aluminium draden , kunt u er zeker van dat het niet werd onlangs gemaakt . Het gebruik van aluminium bedrading werd stopgezet in de vroege jaren 1970 , omdat aluminium degradeert , het verhogen van de elektrische weerstand en oververhit raken en beginnen branden . Degradatie is vooral dominant op de kruising van koper en aluminium draden , omdat de verschillende metalen tasten elkaar. Er is slechts een code goedgekeurde manier om hen te voegen . Aluminium Bedrading

Een koper tekort in de jaren 1960 leidde leveranciers bedrading om te beginnen de productie van residentiële elektrische bedrading van aluminium , maar de praktijk werd al snel stopgezet omdat het duidelijk werd dat aluminium bedrading vormt een brandgevaar . Het risico is het meest uitgesproken bij verbindingen met dozen en verkooppunten waar de oververhitte kabel kan smelten en zelfs ontsteken kunststof onderdelen competitieprogramma . Aluminiumdraad legeringen , geïntroduceerd rond 1972 , zijn minder gevoelig voor oververhitting , maar worden nog steeds beschouwd als onveilig voor residentiële stekkerdozen. De code maakt op dit moment het gebruik van aluminium bedrading alleen voor een aantal single-purpose hoge stroomsterkte toepassingen , met inbegrip van de bedrading voor de belangrijkste dienst paneel .
De Risico

Aluminium heeft een hogere uitzettingscoëfficiënt dan koper , wat betekent dat het meer uitzet als deze warm wordt en contracten meer wanneer het afkoelt , zelfs permanent krimpen na herhaalde cycli . Bijgevolg kan de draad uiteindelijk werken zich los van de verbindingen . Daarom, zelfs als de hoge warmte die door de elektrische weerstand van aluminium draad is niet genoeg om armaturen beschadigen , vonken uit losse aansluitingen kunnen in plaats daarvan doen . De US Consumer Product Safety Commission ( CPSC ) vonden dat de woningen gebouwd met aluminium bedrading voor 1972 waren 55 procent meer kans om brandgevaar te hebben bij de armaturen die andere huizen .
Aansluiten koper en aluminium bedrading

Korte van het vervangen van alle aluminium bedrading met koper, de CPSC beschouwt slechts een bedradingsmethode veilig als je aluminium en koperen draden moeten verbinden , en dat is om COPALUM connectoren gebruiken . Getrainde elektriciens gebruiken speciaal gereedschap om deze connectoren krimp op de aluminiumdraad , het doorbreken van de oxidatie laag om corrosie te voorkomen en het maken van een permanente verbinding . Hoewel het hen niet aanraden , de CPSC beschouwt AlumiConn connectoren als het beste alternatief . Ze gebruiken een soort stelschroef connector en hoeft niet te worden geïnstalleerd door een erkende professional , maar de CPSC heeft ze 100 procent veilig niet overwegen.
Waarschuwing

Conventionele bedrading methoden zijn niet geschikt voor lassen aluminiumdraad koper . Draai - on connectoren bestemd voor koperen bedrading zijn kwetsbaar voor oververhitting en moet worden vermeden . Hetzelfde geldt voor conventionele adereindhuls . Vanwege de moeilijkheid van de toetreding tot koper en aluminium kabels , kan het de moeite waard zijn om de lamp te onderzoeken om te zien of u de aluminium aansluitdraden kan vervangen met koper Ones. Zo ja, doe het alleen als u zeker weet dat het interieur bedrading van het armatuur is niet van aluminium . Als het is, kan uw toestel oververhit raken zonder waarschuwing en brand veroorzaken .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1002069596.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.