Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een elektrische distributie Panel installeren

Een elektrische distributie paneel , of elektrische hoofdpaneel , verwijst naar de metalen behuizing van de elektrische apparaten die macht toe te wijzen aan alle 110 - en 220 - volt elektrische circuits in uw huis . Van de elektrische meter , een voedingskabel elektriciteit geleidt naar de hoofdschakelaar in het paneel . Elektrische stroom wordt vervolgens gedistribueerd naar secundair circuit breakers in het paneel en in uw huis via elektrische kabels wordt uitgevoerd met houders . Bedrading een verdeelbord is niet een ingewikkelde taak , maar het is er een die moet worden gedaan door een erkende elektricien . Wat je nodig hebt
3/4-inch multiplex
Meetlint
Houtzaag
Tangen
Stud finder
Hammer
1 1/2-inch nagels
vis tape
Stanleymes
Anti - oxidant verbinding
inbussleutel
Draadstripper
Vlakkopschroevendraaier
Toon meer instructies
1

Snijd de triplex steun van het elektrische paneel door het plaatsen van het paneel op een stuk 3/4-inch multiplex en het tekenen van een schets van het paneel met een potlood . Snijd de omtrek met een houtzaag . Meet de breedte van het hout en markeer het midden. Kopen van 2

Punch een knock-out op de bovenkant van het paneel , met behulp van een punttang . Plaats het elektrische paneel rechtop tegen de muur , net onder de feeder buis met daarin de belangrijkste elektrische kabel die van de elektriciteitsmeter . Schuif de voedingskabel door het centrum knock-out op de bovenkant van het paneel , en steek vervolgens het uiteinde van de feeder- buis in de knock-out . Lijn het paneel horizontaal en verticaal en teken de omtrek met een potlood . Zoek de studs die worden uitgevoerd binnen de omtrek , met een stud finder en markeer de plaats van de bouten.

Houd 3 het triplex tegen de omtrek die u hebt getekend op de muur en spijker de multiplex op de studs. Schuif de punt van de feeder buis door de bovenkant knockout en schroef het elektrische paneel op de multiplex , met schroeven met het paneel meegeleverd . Zet de pijp door het installeren van de sluis - moer op de schroefdraad van de pijp .
4

Trek de feeder draden uit de elektriciteitsmeter en verwijder een centimeter van de isolatie van het uiteinde van elke draad , met behulp van een mes . Run elk van de twee 110 - volt zwart feeder draden aan de kabelschoenen op de hoofdschakelaar . Route de neutrale draad ( wit) aan de kabelschoen op de neutrale bus . Breng antioxidant verbinding in het geval de draden van aluminium en sluit elke draad zijn bijbehorende lip . Draai alle aansluitbruggen stevig vast met een inbussleutel .
5

Verwijder de knockouts aan weerszijden van het paneel en zet de draden uit elk circuit via de knockouts . Route elk neutraal ( witte ) draad op een terminal in de neutrale busaansluiting . Route elke groene of blanke draad naar een terminal in de aarding bar . Route elk zwart (warm ) draad naar een terminal schroef op de bijpassende 110 volt of 220 volt stroomonderbreker .
6

Knip de overtollige draad. Knip 1/2 inch van de isolatie van het uiteinde van elke draad met een draad stripper . Steek elke draad tip in de sleuf onder de corresponderende aansluiting schroef. Draai elke schroef vast met behulp van een platte schroevendraaier en vervang het elektrische paneel terug.

Leviton 5613 - W Three - Way Switch Instructies

De Leviton 5613 - W , een wit- gekleurde 15 - amp drie-weg tuimelschakelaar , exploiteert een 120 - of 277 - volt drie-weg elektrisch circuit . Doorgaans te vinden in een hal of een kamer met twee ingangen , een drie-weg elektrisch circuit wordt gevoed door een enkele bron en bevat twee schakelaars en een lading circuit . Een 5613 - W , net als elke andere drie - standen schakelaar , bevat drie wi

Meer dan ooit