Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> elektrische Reparaties >> Content

Wat is een High - Voltage Indicator

De beste waarschuwing voor een elektricien van een warme krachtige lijn is een high- voltage -indicator. Andere apparaten met een beroep op secundaire krachtbronnen of onder beschermende maatregelen zoals zekeringen kan geven vals -positieve uitslagen , omdat ze niet werken als een direct gevolg van de elektriciteit in de lijnen . Een hoog voltage indicator zeer eenvoudig en zeer effectief . Ontwerp

De meeste high - voltage indicatoren zijn eenvoudige schakelingen . Ze bestaan ​​uit een connector bevestigd aan een rail in de voorraadkast , en een licht - emitterende diode in een kleine behuizing met een venster om het licht te zien . De LED kan wel of niet knipperen , maar de verlichting laat een elektricien weet de lijn wordt aangedreven en moet worden afgesloten vóór.
Betrouwbaarheid

Het lampje werken is zeer betrouwbaar omdat het zijn kracht rechtstreeks ontvangt van de lijn en is niet onderworpen aan externe of secundaire aarding . Andere apparaten kunnen worden onderworpen aan gebruikersfouten of mankementen aan de apparatuur . Voltmeters moet de gebruiker metalen wijzers en aansluitingen direct op draden; foutief worden afgelezen kan optreden als de connectors niet volledig contact maken . Sommige batterijen werkende indicatoren geen stroom rechtstreeks van de lijn ontvangen en kan niet goed werken als de batterij is oud of beschadigd . Andere apparaten hebben zekeringen aan de macht te reguleren , maar kan valse negatieven geven als een eerdere stijging beschadigd de beschermer . Spanningsindicatoren hebben een levensverwachting van ongeveer zeven jaar , waarna vervanging noodzakelijk is .
Plaatsing

Met een hoog-voltage -indicator direct geïnstalleerd op de bron van het aanbod , kan een elektricien snel te beoordelen wat er moet gebeuren vóór het begin van het werk moet . Geen extra gereedschap om de spanning te controleren zijn noodzakelijk . Enkele veel voorkomende toepassingen voor dergelijke indicatoren zijn in onderstations en transfer switches , hoge weerstand ground schakelaars en elektrische motoren voor voertuigen en apparatuur , volgens Rockwell Automation , de moedermaatschappij van elektrische apparatuur fabrikant van Allen- Bradley .
< Br > Beschikbaarheid

Consumenten en elektriciens kan hoogspanning indicatoren kopen van huis -verbetering magazijnen en elektrische leveranciers . De prijzen variëren tot $ 250 voor een kabinet -ready apparaat . Elektriciteit fataal kan zijn bij onjuist gebruik , moet alle stroom worden uitgeschakeld bij de hoofdschakelaar of helemaal voorafgaand aan de installatie van een waarschuwing apparaat losgekoppeld.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1002069502.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.