Huis Tuin

Huis Tuin

Het wijzigen van het Plafond inbouw Light Socket

De meeste moderne plafondlamp installaties inbouw armaturen. In deze configuratie worden de uitlaat doos en bedrading verzonken in het plafond, zodat de lamp mounts gelijk met het oppervlak van het plafond . Bij het installeren van een plafond lamp of de aanpassing van een nieuwe armatuur , dient u rekening te houden met het gewicht van de armatuur . Zware armaturen vereisen de doos stopcontact om direct op een draagbalk in het plafond worden gemonteerd. Lees ook lokale codes om te controleren of solderen verbindingen zijn toegestaan ​​, en zo ja , gebruik schroef - on wire connectors.Things je nodig hebt
Ladder
Kleine combinatie moersleutels
Screw - on wire connectoren

Toon meer instructies
1

Schakel de stroom naar het circuit in de meterkast of stroomonderbreker .

Neem Pagina 2 de glazen bol of in de schaduw van de bestaande armatuur en verwijder de lamp ( en) .

Schroef 3 de dop moer in het midden van het armatuur . Verwijder de aangrenzende bevestigingsschroeven van het apparaat en trek de armatuur uit de buurt van het plafond en de uitlaat doos , waardoor de draden .
4

eerste Maak de zwarte (warm ) draad. Schroef een wirenut connector aan het uiteinde van de zwarte draad dan plooi de draad terug in de doos steekt.
5

Koppel de witte ( neutraal ) draad. Schroef een draad connector aan het uiteinde van de witte draad vervolgens duwt u de draad terug in de doos steekt.
6

Steun de lamp met een hand en koppel de kale grond draad. Laat de armatuur op de grond .

Houd 7 de vervanging armatuur tot aan het vak stopcontact en sluit de aarddraad met een schroef - on connector .
8

Trek de wit ( neutraal ) draad naar beneden uit de doos stopcontact en verwijder de schroef - on connector . Sluit de witte draad aan de witte draad in de vervangende armatuur met een schroef - on connector .

Trek
9 de zwarte (warm ) draad naar beneden uit de doos stopcontact en verwijder de schroef - on connector . Sluit de zwarte draad aan op de zwarte draad in de vervangende armatuur met een schroef - on connector .
10

Plaats de nieuwe armatuur tegen de doos stopcontact. Schroef de center cap moer op de bout van de armatuur te beveiligen , installeer dan aangrenzende bevestigingsschroeven.
11

Schroef de nippel voor de hele wereld of schaduw (indien nodig ) op de stoeterij .

12

Installeer de lamp ( en) en de hele wereld of in de schaduw . De camera weer uit de doos zekering en test het licht .

De juiste Wire een Residential 200 Amp Panel

Een residentiële elektrische paneel verdeelt de kracht van de belangrijkste dienst draden aan elke tak in het huis . Het bevat ook de elektrische breakers dat het hele systeem te beschermen tegen overstroom . Bedrading van een 200 amp paneel is hetzelfde als een enkele fase 240 volt -service paneel . De versterker belasting is de hoeveelheid elektriciteit beschikbaar is voor het gebouw en 200 ampè

Meer dan ooit