Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> elektrische Reparaties >> Content

Hoe een elektrische spanning Cone Installeer

Een spanningkegel wordt gebruikt bij het ​​beëindigen van een medium tot hoogspanningskabel isolatie defecten te voorkomen . Zonder een spanningskegel , zou elektrisch veld van de hoogspanning terug krullen op het aansluitpunt en smelt de isolatie . Deze apparaten worden gebruikt voor high- voltage bovenleidingen , industriële bedrading , elektrische motoren en bedrading computernetwerken . Een spanningskegel installeren vereist de- bekrachtigen van de inrichting of de levering draden eerste. Dit wordt gedaan door het uitschakelen van de stroom upstream.Things je nodig hebt
Non-contact voltage detector
Metric heerser
Stanleymes Electric tape
Veiligheid oplosmiddel
Glijmiddel
schroevendraaier
14 - gauge geïsoleerde koperdraad
Toon meer instructies
1

Schakel de stroom voor de draden waaraan u werkt bij de hoofdverdeler paneel . Bevestig de stroom is uitgeschakeld door het aanraken van een non - contact voltage detector aan de isolatie van de draden ' . Controleer de stroom is uitgeschakeld door te proberen om het aangesloten apparaat te activeren .

Trek Pagina 2 het uiteinde van de kabel in een positie om gemakkelijk worden gewerkt . Bepaal de benodigde hoeveelheid blootgesteld kabel nodig om uw verbinding te maken na de stress conus is geïnstalleerd. Dit is afhankelijk van het apparaat dat u het vastmaken aan . Raadpleeg de handleiding voor meer informatie.

Haal 3 de concentrische neutrale draden van de buitenkant van de kabel en trek de lengte van de blootgestelde kabel , plus de lengte van de stress kegel . De concentrische neutrale draden zijn gewikkeld rond de buitenkant van de kabel . Deze vormen nu de aardkabel .
4

Bepaal de lengte van de isolatie die verwijderd moet worden voor uw specifieke spanningkegel . Deze informatie is te vinden in de handleiding . Voeg deze lengte de lengte van het blootgestelde kabel . Knip de draad semi - conductor schild deze lengte . Wees erg voorzichtig niet naar nick of snijd de isolatie.
5

Reinig de nieuw blootgestelde gedeelte van de isolatie met een doek gedrenkt in veiligheid oplosmiddel om het halfgeleidende resten te verwijderen . Alleen wegvegen van de kabel.

Meet 6 terug op 25 mm van de onlangs blootgestelde gedeelte en wikkel de draad met isolatietape . Breng de meegeleverde smeermiddel op de kabelisolatie en het binnenoppervlak van de spanningskegel .
7

Plaats de spanningskegel aan het uiteinde van de kabel door het roteren en drukken totdat het einde van de spanningskegel is spoelen met isolatieband .
8

Breng smeermiddel aan de binnenzijde van de modules en schuift deze op het uiteinde van de kabel door aan hen. Herhaal dit proces om elke module te installeren.
9

Wikkel de meegeleverde geaarde klem om de stress conus en zet het vast met een schroevendraaier . Sluit een 14 - gauge koperdraad om de klem en ren naar de aarding van het systeem plaats .
10

Voer de concentrische neutrale draden aan het aardingssysteem ook. Bevestig beide draden naar de aardklem .
11

Duid de isolatie aan de bovenzijde van de laatste module van scoren met een mes . Verwijder de laatste module dan eindigen de snede door de isolatie en verwijder deze . Installeer de laatste module op de draad .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1002069403.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.