Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een wandcontactdoos te zetten in een lichtschakelaar voor een Light

Onderdeel van een verbouwing project in een kamer in uw huis kan omvatten het toevoegen van een licht met een schakelaar . U mag de lichtschakelaar in een locatie die momenteel bezet door een stopcontact worden geplaatst vereisen . Een lichtschakelaar kan dezelfde bedrading gebruiken als een stopcontact met een lichte variatie . Vervangen van een lichtschakelaar voor een stopcontact is een eenvoudige procedure die de juiste tools en kennis vereist om het werk safely.Things je nodig hebt
schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Twee 6 -inch lengtes van 14 ronden - gauge draad
Wire strippers
Wire noten
Elektrische tape
Toon meer instructies
1

Staak elektrische stroom naar het stopcontact door het uitschakelen van de stroomonderbreker in verband met het.

Verwijder 2 het stopcontact afdekplaat door de schroef in het midden tegen de klok in met behulp van een schroevendraaier . Trek de plaat van de muur nadat de schroef volledig is verwijderd .

Draai 3 de schroef aan de bovenkant en de onderkant van de uitlaat die het stelt aan de elektrische kast in de muur . Gebruik een Philips schroevendraaier om de schroeven draaien linksom . Trek de uitlaat weg van de doos iets zodat u gemakkelijker toegang krijgen tot de draden aangesloten .

Draai 4 de terminal schroeven waarmee de draden goed vast en verwijder de draden uit het stopcontact.

5

strippen een centimeter van de isolatie van beide uiteinden van beide van de twee 6 - inch lengte van 14 - gauge draad. Gebruik een standaard paar draadstrippers de isolatie te verwijderen .

Hold 6 een van de uiteinden van elk van de twee stukken draad met de zwarte of rode draad in de elektrische kast in de wand , die de hete leiding . Schroef een draad moer op de bundel van de drie draden en wikkel elektrische tape rond de draad moer en op de draden onder de moer . Wat dit bewerkstelligt, is de hete leiding in twee draden , die vervolgens worden verbonden met de schakelaar. Twist draad moeren op de uiteinden van ongebruikte draden in de doos en vul ze terug in de doos .
7

Sluit de twee uiteinden die u zojuist hebt gemaakt door bundeling van de twee 6 - inch lengtes met de heet lood naar de terminal schroeven aan de ene kant van de lichtschakelaar . Draai de schroeven tegen de klok in met behulp van de Phillips -schroevendraaier . Steek de uiteinden van de draden in de gaten of wikkel ze rond de schroefkoppen . Draai de schroeven vast om de draden vast te zetten. De andere kant van de schakelaar voor het aansluiten van de draden van het licht als het eenmaal is geïnstalleerd .
8

Bevestig de schakelaar aan de elektrische doos met de schroef aan de boven-en onderkant . Zet de afdekplaat voor de lichtschakelaar met behulp van de schroef en het herstel van de macht.

Hoe werkt Aarding Maak een Appliance Safe

? Aarding , beter bekend als aarding , maakt apparaten veiliger door het geven van verdwaalde spanning een pad naar de grond . Anders zou dat elektriciteit door je heen als je het apparaat geraakt , waardoor u een schok dat letsel of zelfs de dood kunnen veroorzaken . De National Electrical Code heeft specifieke normen voor effectieve en veilige aarding van de apparaten . Waarom Ground Appliance

Meer dan ooit