Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> elektrische Reparaties >> Content

Hoe te converteren 120V tot 240V Generator

Converteren 120 - volt AC ( wisselstroom ) naar 240 volt AC zal u toelaten om hogere spanning apparaten te gebruiken zonder een goede 240 - volt voeding . Dankzij de wet van Ohm , weten we dat de huidige ( A ) vermenigvuldigt met spanning ( V ) is gelijk aan vermogen in watt . Daarom verhogen de spanning resulteert in een lagere hoeveelheid stroom , maar hetzelfde vermogen . Zorg ervoor dat het wattage eisen van uw lading te controleren alvorens deze aan te sluiten op de transformator om zeker te zijn dat er voldoende vermogen om it.Things Je
120V moet 240V step-up trafo bedienen zal zijn
Uitbreidingen ( optioneel )
Toon Meer instructies
1

Selecteer een geschikte transformator . Om de spanning te verhogen 120-240 volt , zal je een stap omhoog transformator nodig met een draai verhouding van 1:2 . Dit zal de spanning productie te verdubbelen en halveren de huidige , maar het vermogen in watt zal eventuele verliezen als gevolg van inefficiënties hetzelfde blijven , minder. Bijvoorbeeld , zal een standaard 120 - volt, 15 ampère stopcontact worden omgezet in 240 volt bij 7,5 ampère , zowel het uitvoeren van een maximum van 1800 watt .

Connect 2 het uitgangsvermogen terminal van de 120V generator om de primaire spoel van de transformator . Gebruik ofwel een verlengsnoer , of de kabel van de primaire zijde van de transformator ( indien aanwezig ) .

Sluit 3 de belasting om de gelabelde secundaire zijde van de transformator . Dit moet de belasting die 240 volt nodig , maar trekt niet meer dan 7,5 ampère . Het vermogen van de belasting apparaat mag niet meer dan 1800 watt .
4

Zet de 120 - volt generator . Eenmaal draait, zal de generator beginnen uitvoeren 120 volt en de transformator zal het te converteren naar 240 volt door de overdracht van de elektromagnetische velden tussen de transformator twee spoelen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1002069222.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.