Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> elektrische Reparaties >> Content

Hoe maak je een lichtschakelaar Verandering in een Motion - Sensing Wall Switch

Een motion sensing muur schakelaar doet het licht aan wanneer u of een familielid loopt in een kamer. Het oog van de switch detecteert beweging en warmte straalt uit je lichaam , zolang u zich binnen het gezichtsveld van de switch . Het wijzigen van uw huidige lichtschakelaar een motion- sensing wandschakelaar in badkamers , gangen en donkere kelders maakt zelfs de kleinste lid van uw familie om handsfree licht operation.Things je nodig hebt
Phillips of platte schroevendraaier
genieten oranje draad connectoren
Toon meer instructies
1

schakel de elektrische zekering die elektrische stroom levert aan het huidige toggle schakelaar terug in het hoofdpaneel . Test voor de scheiding van vermogens door de huidige toggle muur schakelaar in de stand "Aan" .

Verwijder 2 de schroeven van de muurplaat op de muur schakelaar . Neem de plaat uit de muur om de draden die aan de huidige switch bloot .

Neem 3 de schroeven van de bovenkant en de onderkant van de toggle schakelaar . Trek de schakelaar van de elektrische schakelkast in de muur .

Draai 4 de schroeven waarmee de twee zwarte draden en de kale koperdraad om de huidige schakelaar . Trek de draad van rond de schroeven en de tuimelschakelaar weggooien .
5

Strek de uiteinden van de zwarte en blanke koperdraden die werden gewikkeld rond de schroeven aan de oorspronkelijke toggle schakelaar .
< br > 6

Bevestig de zwarte draad van de motion - sensing wandschakelaar om een van de zwarte draden die zijn verwijderd uit de tuimelschakelaar . Draai een oranje draad connector op de draden .
7

Twist andere draad connector op de resterende zwarte draad van de originele schakelaar en de rode draad van de motion - sensing wandschakelaar .
< Br > 8

Sluit de kale koperdraad u getrokken uit de oorspronkelijke muur op de groene draad van de motion - sensing switch . Draai op een kroonsteentje .
9

Bevestig de nieuwe motion - sensing wandschakelaar naar de schakelkast in de muur , met de schroeven die met de beweging schakelaar kwam . Bedek de nieuwe switch met de meegeleverde wandplaat .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1002069164.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.