Huis Tuin

Huis Tuin

220 Bedrading Van Huis Garage

Een garage werkruimte met eigen deelpaneel voor diverse circuits voegt een zekere mate van gemak. De aansluitkast is een uitbreiding van de belangrijkste circuit paneel in het huis en heeft een stroomonderbreker voor elk circuit in de garage. Een 220 - volt deelpaneel verdeelt een enkel circuit in meerdere en distribueert elektriciteit aan zowel 220 volt en 110 volt stekkerdozen. Deelpaneel Circuit

Een 220 - volt deelpaneel schakeling bestaat uit een een-, twee -polige stroomonderbreker in de belangrijkste dienst paneel en kabels aangepast aan de maximale hoeveelheid stroom die de stroomonderbreker kunt dragen . De draden aansluiten op de stroomonderbreker in het hoofdpaneel en de lijn terminals in de aansluitkast . De hoofdschakelaar en draden worden gedimensioneerd volgens de huidige eisen van de circuits in de garage. De apparatuur die wordt gebruikt in de garage bepaalt de huidige eisen .
220 - Volt Bedrading

Twee draden dragen elk 110 volt stroom. Samen gebruikt , ze dragen een totaal van 220 volt . Een hete draad samen met een neutrale draad levert 110 volt . Sommige grote apparaten en bepaalde winkel gereedschap met elektronische besturing vereisen zowel 110 volt en 220 volt . Als beide voltages nodig , twee hete draden plus een neutrale draad te leveren . Geen neutrale draad is nodig wanneer slechts 220 volt nodig . Een correct bedraad 220 - volt deelpaneel in een garage worden alle drie typen circuits leveren .
220 - Volt subpanelen

De twee draden die verbinding maken met de stroomonderbreker in het hoofdpaneel dragen 220 volt stroom naar de aansluitkast . Branch kringen aangesloten op de deelpaneel leveren 110 volt als ze verbinding maken met een single- zekering, of 220 volt als ze verbinding maken met een dubbele - zekering, die de twee draden die de deelpaneel leveren aan een 220 - volt circuit leveren gebruikt . De neutrale draden voor 110 - volt aftakcircuits de stroom voeren terug naar de aansluitkast en nuldraad de deelpaneel 's draagt ​​de stroom terug naar de belangrijkste circuit panel .
Ground Bedrading

Elektrische codes vereisen dat alle nieuwe circuits een aardlekschakelaar of een aarddraad hebben . De aardgeleider draagt ​​verdwaalde elektrische stroom , zoals van een korte , terug naar de hoofd stroomonderbreker paneel waar het wordt omgeleid naar de aarde. In de belangrijkste elektrische paneel , de grond draad of geleider wordt rechtstreeks aangesloten op de neutrale draad . Deze aansluiting is alleen toegestaan ​​in de hoofd stroomonderbreker paneel , niet in een aansluitkast .

Hoe maak je een 110V Receptacle Wire Uit een 220V Drum Switch

Een 220 - volt drum switch is een roterende schakelaar type dat u toelaat om een ​​220 - volt AC-motor van vooruit naar achteruit schakelen zonder de bedrading te veranderen . De meeste motoren van dit type bevinden zich in aangewezen gebieden die extra licht vereisen . Een manier om dit probleem op te lossen is een 110 volt houder aan de trommel schakelaar voor het voeden van de extra licht . Dit

Meer dan ooit