Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> elektrische Reparaties >> Content

Hoe de switch op een plafond ventilator Hampton Bay Veranda II Installeer

De Hampton Bay Veranda II plafond ventilator werkt op afstand vanaf de Veranda II ventilator schakelaar . Vergelijkbaar in ontwerp aan een afstandsbediening ventilator , het maakt gebruik van een bedrade wandschakelaar in plaats van een hand-held afstandsbediening . De schakelaar geeft de mogelijkheid om de ventilator en het licht onafhankelijk van elkaar werken zonder de noodzaak om een ​​extra elektrische draad zijn met deze twee functies gescheiden . De schakelaar , in tegenstelling tot de hand -held afstandsbedieningen , heeft geen batterijen nodig om te functioneren. Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Tweedraadselektronica spanningstester
Masking of schilderstape en Oranje twist - on wire connectoren
Toon meer instructies
1 < p> schakel de stroomonderbreker om uw Hampton Bay Veranda II plafondventilator.

Verwijder 2 de wandplaat van het gezicht van de originele schakelaar die macht gegeven naar de originele armatuur in het plafond . Dit onthult de bedrading aangesloten op de schakelaar .

Raak 3 een riek uit een tweedraads spanningstester tot een van de schroeven die een zwarte draad aan de originele schakelaar . Raak de andere riek van de tester op een metalen op de schakelaar of doos . De tester gaat niet branden of de juiste stroomonderbreker in de positie "uit" . Herhaal de test voor de andere zwarte draad op de originele schakelaar .
4

Wikkel een stukje masking of schilderstape rond elke zwarte draad aangesloten op de schakelaar . Markeer de bovenste draad op de schakelaar als "naar fan" en de onderste draad als "naar breaker . "

Verwijder de twee schroeven waarmee de tuimelschakelaar in de elektrische schakelkast op de muur 5 . Trek de schakelaar uit de doos om de schroeven van de draden aan de schakelaar .

Draai 6 de schroeven waarmee de twee zwarte draden aan de zijkant van de tuimelschakelaar . Draai de schroef aan de onderkant van de schakelaar die de blote koperdraad . Trek de draden van de schroeven om de schakelaar loslaat . Gooi de originele schakelaar .

Controleer 7 dat de vier dip schakelaars op uw plafond ventilator receiver overeenkomen met de configuratie van de DIP-schakelaars op de zijkant van de Veranda II ventilator schakelen vóór de installatie van de schakelaar. < br >
8

Plaats het uiteinde van de zwarte draad gemerkt " om fan" naast het einde van de zwarte draad bevestigd aan de linkerkant van de Veranda II plafond ventilator schakelaar als we kijken naar de achterkant van de schakelaar . Draai een oranje draadverbinding op de uiteinden van de zwarte draden om ze aan elkaar te bevestigen . Sluit de zwarte draad gemerkt "naar breaker" om de resterende zwarte draad op de schakelaar met een andere twist - on oranje draad connector . Beëindig het aansluiten van de schakelaar in de elektrische kast door het aanbrengen van de kale koperdraad aan de groene draad op de schakelaar met een connector .
9

Tuck de schakelaar draden in de elektrische kast . Bevestig de Veranda II schakelaar om het vak aan zowel de onder- en de bovenkant met de schroeven die bij de schakelaar . Plaats de afdekplaat over het gezicht van het plafond ventilator schakelaar en bevestig deze met de schroeven die werden voorzien van de afdekplaat .
10

Schakel de stroomonderbreker op om de macht van de Veranda II ventilator aan het plafond en schakelen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1002069006.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.