Huis Tuin

Huis Tuin

Het Huis Elektrisch systeem Heeft een zoemend geluid

Maar het is niet altijd een indicator van een probleem, als uw elektrische systeem produceert een zoemend geluid , kan het een kwestie van een soort ervaren . Er zijn verschillende redenen voor zoemend of brommend in een elektrisch systeem ; het kan zijn bedrading of breaker problemen , of het kan netbrom zijn. Neem altijd actie zo spoedig mogelijk tot meer ernstige problemen te voorkomen . Netbrom

netbrom beschrijft de brom-of zoemend geluid van elektrische apparatuur of draden . Dit geluid vormt de hoorbare frequentie trillingen van systemen die 60 hertz , de standaard power van een AC- lijn in de Verenigde Staten . Neuriën optreedt bij 60 hertz , terwijl bruisende treedt bij hogere frequenties, zoals 120 of 180 hertz , omdat harmonischen van de oorspronkelijke brom creëren resonanties die resulteren in levendig. Netbrom kan optreden in het huis rond grote apparaten met motoren die op en af , zoals koelkasten . Het kan ook optreden als een magnetisch veld ontstaat uit een transformator buiten uw huis . Audiosystemen kunnen creëren en versterken netbrom wanneer ingeschakeld .
Bedrading Problemen

Bedrading problemen kunnen verantwoordelijk zijn voor zoemend of brommend in uw huis elektrisch systeem. Helaas , problemen met de bedrading beschrijft een zeer brede golf van problemen , en je moet contact opnemen met een elektricien om u te helpen de exacte bron van je zoemende vinden . Zo kan onjuist geaarde draden tot een bromtoon . Hetzelfde geldt voor draden dragen oneigenlijke lasten. Als een draad die gespecificeerd is voor 120 volt draagt ​​250 volt elektriciteit , kan het overschot in deze draad resulteren in een zoemend geluid . Probeer nooit om een ​​zoemende elektrische component op uw eigen als je niet bekend met de bedrading zijn .
Circuit Breaker Buzzing

Stroomschakelaars kan veroorzaken zoemen in uw elektrische voor een handvol redenen . Een stroomonderbreker uitvoeren teveel elektriciteit die niet automatisch wordt uitgeschakeld kan buzz als gevolg van deze overbelasting van stroom. Zet altijd uw elektriciteitsrekening en vervang het probleem breaker zo snel mogelijk om grotere problemen in uw elektrische installatie in dergelijke gevallen te voorkomen . Draden onjuist op een stroomonderbreker kan ook leiden tot levendig en zelfs vonken van de schakelaar . Huur een elektricien om de bedrading meteen vast te stellen in dergelijke gevallen.
Extra informatie

Diverse andere redenen voor zoemen in uw elektrische installatie kunnen bestaan ​​. Als zoemende gebeurt slechts met tussenpozen , kan het probleem het gevolg zijn van problemen met circuits . Kort gezoem van een enkele bron kan het gevolg zijn van iets zo onverwachts als lekkende water koken op draden of automaten . Buzzing kan ook voortvloeien uit een onbekende anomalie in uw systeem of gebied . Het uitschakelen van al uw automaten en draaien ze terug op een voor een kunnen helpen slijpen op het onderdeel van uw systeem , dat wordt veroorzaakt door de zoemende .

Waarom zijn mijn nieuwe inbouwlampen Knipperend

? Verzonken lichten zijn ogen aantrekkelijk lichtbronnen die u in uw hele huis kunt installeren . Inbouwspots zijn uitgevoerd als inserts in een plafond , zodat de lampen zijn gelijk met het oppervlak van het plafond . Ze kunnen worden gebruikt als algemeen doel lichten , grens lampen en schijnwerpers die architectonische kenmerken te verbeteren . Als u nieuwe inbouwspots installeren en ze beginne

Meer dan ooit