Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een ingebouwde verlichting Baffle Vervang

Verzonken verlichting, ook wel kunnen lichten , zijn die gelijk met het plafond in plaats van opknoping beneden in de leefruimte zitten . Een optioneel component voor inbouwspots is een baffle , die eruit ziet als een reflector schild maar heeft een reeks richels langs de binnenkant van het. Deze ruggen buigen licht en dus vermindering van de schittering van de gloeilamp . Om de baffle vervangen , je gewoon verwijderen van de licht bekleding voor toegang tot de baffle locatie. Wat je nodig hebt
Ladder
Vlakkopschroevendraaier
vervanging baffle
Toon meer instructies
1

Schakel de elektriciteit naar de verzonken licht aan de hoofdschakelaar vak aan de woning. Hoewel u niet een van de elektrische componenten van het licht toegang , zult u metalen gereedschap gebruiken en kan een schok krijgen als het instrument nog aan .

Plaats Pagina 2 een ladder onder de verzonken licht en klim omhoog op het zo dat je gemakkelijk toegang tot de licht. Bereiken in het midden van het licht en het grijpen van de gloeilamp . Draai de gloeilamp linksom totdat het loskomt. Stel de lamp op een veilige plaats .
3

Onderzoek de buitenrand van de verzonken licht waar het voldoet aan het plafond voor een dunne , ronde stuk metaal genaamd de trim . Steek een platte schroevendraaier onder de bekleding waar het voldoet aan het plafond en trek hem eraf . In sommige inbouwspots , de bekleding is niet afneembaar .
4

Steek uw hand omhoog in de armatuur gat en pak de kegelvormige baffle . Trek de baffle door 2 tot 3 centimeter totdat u uw andere hand kunt invoegen boven het in de lichtbak . Zoek de veer bevestigd aan de baffle en verwijder deze uit de montagegaten in de lichtbak . Laat de oude baffle beneden uit de verzonken licht .

Pick 5 de vervanging baffle en draai het zo het kleinere uiteinde naar boven wijst . Pak de veer aan de bovenkant met een hand en op te trekken tot aan de binnenkant van het licht , steek het uiteinde van de veer echter het gat dat de oude veer bevestigd aan . Verwijder de overhand en laat de baffle naar boven springen in de juiste positie .

CV invoegen 6 de ronde metalen bekleding terug over de omtrek van de verzonken licht , indien van toepassing , en druk aan totdat u een klik hoort .
7

Plaats de gloeilamp en zet de stroom weer aan op de hoofdschakelaar in om te testen of de verzonken licht nog goed functioneert .

Hoe onderscheid te maken tussen een isolator en een halfgeleider Metal

Als het gaat om elektriciteit fysica , elektriciteit interageert met drie soorten materialen elektriciteit : geleiders , isolatoren en halfgeleiders . Geleiders toelaten elektriciteit te gemakkelijk door ze met weinig weerstand . Isolatoren houden stroom stromen . Halfgeleiders , aan de andere kant , soms zal geleiden elektriciteit en soms isoleer deze . Bij het bouwen , het is belangrijk om te ku

Meer dan ooit