Huis Tuin

Huis Tuin

Kunt u Wijzig de Trim op een inbouwspot

? Lampen moeten naadloos in de rest van uw huis kleur en decor thema's, met aanvullende stijlen en afwerkingen . Wanneer opknappen , zou u hebben moet de complete armatuur - of het nu kroonluchter , flush - mount of wandlamp - naar uw kamer's nieuwe look passen . Als je lampen zijn verzonken , het veranderen van hun look is in een handomdraai . Inbouwspots niet verwijderen van de armatuur nodig hebben om hun uiterlijk te veranderen . Aangezien het plafond trim is het enige wat zichtbaar is, verandert de trim en je direct het actualiseren van de uitstraling van het licht . Verzonken Licht onderdelen

De meerderheid van het grootste deel van een verzonken licht is in het plafond . Er de bedrading en bus - vormige diffuser rust , met de rand van het rooster gelijk met het plafond . Een stuk van trim dicht de spleet tussen het plafond en de diffuser . Deze sierrand kan vervangen worden bijna net zo eenvoudig als een gloeilamp vervangen .
Redenen om Change Trim

Vervangen van de trim op een verzonken licht kan helpen het licht aan te passen in de stijl van een kamer. Scheuren of schilderen over het zal vervanging van de trim nodig . Als je de oude stuk van de trim niet kunt gebruiken als gevolg van schade , moet u deze zo snel mogelijk vervangen om luchtlekken te voorkomen rond het licht , waardoor uw woning minder energie-efficiënt te maken.
Trim wijzigingen

bij sommige inbouwspots , moet je de trim te verwijderen tot het afsluiten van de glazen afdekplaat beschermt de lamp als u het licht te veranderen . Dit is de reden waarom de trim heeft spoel of stang voorjaar clips die los met een paar punttang en kan in de armatuur worden vervangen na het veranderen van de gloeilamp . Rod veren haak rechtstreeks aan sleuven aan de zijkanten van het licht bus .
Bekleding veranderingen

Veranderen de trim vereist het verwijderen van de oude bekleding. Laat veer clips met punttang of afhaken staaf veerclips door omhoog te duwen en aan de zijkant voor het trekken van de trim van . Zorgvuldig meet de diameter van de bus voor de verzonken licht, niet het gat in het plafond , en kies een stuk van de trim aan te passen . Installeer de nieuwe bekleding omkeren van de stappen die gebruikt worden om op te stijgen van de oude bekleding.

Hoe te Rat - Proof Bedrading

- Rat proofing elektrische bedrading kan een grote klus afhankelijk van de hoeveelheid en de plaats van de draad zijn. Het is een belangrijke taak , want ratten kauwen op elektrische draden en oorzaak branden . Alles in het werk moet worden gesteld om zich te ontdoen van de ratten , omdat zij dragen de ziekte , vlooien en teken . Hun constante plassen resulteert in vuil en geur. Ontmoedigen en te

Meer dan ooit