Huis Tuin

Huis Tuin

Elektrische problemen tussen Circuit Breakers , panels en Timer Dozen

Elektrische problemen kunnen zich van tijd tot tijd . Deze problemen tussen automaten, panelen en timer dozen kunnen worden vrij eenvoudig oplossen , maar er zijn verschillende overwegingen wanneer u probeert om het even welk type van elektrisch probleem op te sporen in de woning . Indien dit niet gebeurt kan dit leiden tot een vrij schokkende ervaring . Circuit Breakers en Panelen

Problemen direct gerelateerd aan de automaten en circuit paneel kan meestal worden gedetecteerd en opgelost met behulp van een klem ampèremeter . Een ampèremeter specificeert of de schakeling heeft enige resterende spanning . Het laat ook zien of er een korte broek of overbelasting, zijn geweest . Eerste onderzoek van de stroomonderbreker zal u helpen de aard van het probleem vast te stellen sneller dan wanneer je de afzonderlijke circuit componenten te testen. Als het circuit is geactiveerd , zal de schakelaar in de " off " positie en kan eenvoudig weer worden overgeschakeld naar de "on" positie . Anders kan vervanging nodig zijn .
Bedrading

Bedrading problemen zijn een gemeenschappelijke bron voor elektrische problemen die kunnen invloed hebben op de andere onderdelen van het circuit . Defecte of beschadigde kabels kunnen oververhit raken - en zijn brand gevaar dat moet worden geëlimineerd . Draden beschadigd moeten worden vervangen . Echter , kunnen de draden die zijn gedragen isolatie worden verpakt in elektrische tape te goed geïsoleerd . Beschadigde en onbeschermde draden zet onnodige druk op het circuit breakers , panelen en timer dozen .
Timers

Timer dozen kunt u de verlichting te programmeren in uw huis om op en af te gaan op een vast schema dat je energie bespaart - in het geval u vergeet de verlichting uit te schakelen . Omdat deze timers binden rechtstreeks in de elektronische systemen van het huis , veel van de problemen die zich voordoen met deze zijn te wijten aan problemen in het elektrische circuit , zoals defecte bedrading , slechte elektrische aansluitingen of een overbelast circuit .
Reparatie

repareren van het circuit meestal gaat het vervangen van de slechte component , als het eenmaal is geïsoleerd is . U kunt echter niet zomaar vervanging van een component wanneer het circuit onder spanning staat. Dit kan leiden tot ernstige verwondingen of de dood . Voordat u verder gaat met eventuele reparaties , zorgen dat je de voeding helemaal afgesneden, en test het circuit om ervoor te zorgen dat het circuit niet meer leven . In sommige gevallen kan de draad alleen moeten worden geïsoleerd , die gewoonlijk kan worden uitgevoerd door het wikkelen van de draad elektrische tape . Eventuele schade aan de draad moet wel leiden tot een full-scale vervanging .
Veiligheid

Een enkele veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen bij het ​​herstellen van het circuit of de componenten van het circuit breaker . In sommige gevallen kunt u in staat om gewoon flip de schakelaar , maar als het beschadigd is , zal het moeten worden vervangen. Vervang componenten en zekeringen met dezelfde afmetingen componenten oorspronkelijk gebruikt in het elektrisch circuit . Als u zich zorgen maakt over uw vermogen om problemen op te sporen of te repareren met uw elektrische installatie , contact op met een professionele elektricien . Het is beter te voorkomen dan te genezen .

Het toevoegen stopcontacten in een afgewerkte wand van een Basement

Toegang tot de top van een afgewerkte muur van boven is een voordeel bij het ​​bedraden van nieuwe afzetmarkten in een kelder . De plafondtegels zijn gemakkelijk te verwijderen voor toegang tot het kozijn tussen de balken . Hierdoor loopt de kabel gemakkelijker . Het moeilijkste deel is het trekken van de kabel in de muur van de nieuwe outlet locatie. Een speciaal type bedrading doos voor verbouwi

Meer dan ooit