Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> elektrische Reparaties >> Content

Kan ik gebruiken Romex op Furnace Bedrading

? Romex is een kabel die op grote schaal wordt gebruikt voor woon- bedrading . Oorspronkelijk door de Rome Cable Co , wordt het vandaag door de Southwire Co van Carrollton , Georgia Romex is geschikt voor de meeste elektrische toepassingen en wordt geleverd in een verscheidenheid van maten , elk aangeduid met een gauge nummer op de bekleding . Een typische elektrische oven werkt op 240 volt en trekt 50 tot 60 ampère van de macht . Om een draad , zal je 8 -gauge , 3 - conductor Romex nodig . Het moet de opdruk " 8/3 " dragen op de bekleding . Wat je nodig hebt
8/3 Romex elektrische kabel
schroevendraaier
Stanleymes
8 - gauge draad caps
8 -gauge ringschoenen
Tangen
Dubbel - polige breaker
Toon meer instructies
1

Voer een lengte van 8/3 Romex tussen de oven en de belangrijkste stroomonderbreker paneel . De nummer 3 verwijst naar het aantal geleiders , maar omdat de fabrikant geen rekening met de aarddraad aan op een circuit dirigent , de kabel heeft eigenlijk vier draden . Kopen van 2

Zoek de terminal behuizing aan de oven draai het deksel en verwijder deze . Het kan draden of terminal schroeven bevestigd aan een plaat te hebben. Als het draden , zullen ze rood , zwart , wit en groen . Als het schroeven , zullen er twee koperen degenen , een zilverkleurige een en een groene.
3

Knip ongeveer 10 centimeter van de mantel van de Romex met een mes , en scheid de draden . Drie van hen zal worden geïsoleerd, en een, de grond draad , zal kaal zijn. Verwijderen van een kleine hoeveelheid plastische van de uiteinden van de geïsoleerde draden met de mes .
4

Sluit de Romex de oven door twisten van de draden met een tang , indien de oven heeft draden . Word lid van de geleidende draden door elkaar draaien van de draden van dezelfde kleur , en draai vervolgens samen de grond draden. Schroef een 8 - gauge draad dop op het uiteinde van elk paar trad draden.
5

Gebruik ringschoenen om de draden aan te sluiten als de oven heeft een terminal bord . Krimp een uitsteeksel op het uiteinde van elke draad in de Romex , met een tang . Verwijder de schroeven uit de terminal plaat , steek ze door de lugs, en schroef ze terug naar de plaat in de volgende configuratie : rood en zwart om de twee messing schroeven , wit om de zilveren en grond om de groene. Rood en zwart zijn uitwisselbaar tussen de koperen aansluitingen.
6

Verwijder de aardingsband toetreding tot de aardklem met de zilveren , als er een is , voordat u de aardedraad aan op de aardklem . Sommige oudere 240 - volt apparaten zijn ontworpen om te worden geaard door de neutrale , of wit, dirigent , maar de huidige codes vereisen aarding via een aparte draad .
7

Plaats het deksel nadat u de oven heeft aangesloten terminals of draden . De deksel kan een draad klem die eraan verbonden zijn . Als dat zo is , passeren de Romex door de klem voordat u aansluitingen maakt , en draai de klem met een schroevendraaier voordat u de klep vervangen.

Sluit 8 het andere uiteinde van de Romex rechtstreeks aan de elektrische paneel via een tweepolige stroomonderbreker met dezelfde stroomsterkte als de oven . Je moet in staat zijn om de waardering van de oven die op een plaat aangebracht om het in de buurt van de elektrische aansluitingen te vinden.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1002011800.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.