Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een huis Rewire zonder het verwijderen van gipsplaten

Als je een ouder model huis , upgraden verouderde bedrading zal niet alleen het veiliger voor u en uw gezin , maar ook zou kunnen maken van uw apparatuur efficiënter te werken. Veel moderne apparaten hebben gestructureerde bekabeling , of zware datakabels , en u kunt dit type systeem te draaien wanneer u uw gevaarlijke aluminium of ongeaard circuit draden vervangen. Het exploiteren van nieuwe bedrading is rommelig genoeg, zelfs zonder het verwijderen van de gipsplaten . U kunt kiezen om uw huis opnieuw bedraden zonder naar beneden de bestaande wandbekleding . Planning en voorbereiding

Voordat u begint trekken van de draden , moet je een gedetailleerd plan van zowel de circuits u van plan om te vervangen en de nieuwe circuits die u installeert . Bereken de juiste hoeveelheid draad en de meest doelmatige routes voor de circuits . Als u niet wilt gipsplaten verwijderen , dan zul je loopt het grootste deel van de draden door de zolder of de kruipruimte . Bereid je voor dat door het bewegen van de isolatie van de wanden waardoor je nodig hebt om de draden passeren en het markeren van de bestaande draden je moet verwijderen .
Verwijderen van oude bedrading

kan niet altijd gewoon trek een oude kabel hoeft u niet langer uit de muur . Deze vaak worden geniet met de opstelling . Als alternatief , na het uitschakelen van de schakelaar dat een circuit bestuurt en loskoppelen van de draden van de schakelaar , snijd de kabel , verwijdert het belichte deel en laat de begraven deel in de wand . Als je toevallig over een kabel die je kunt trekken en je gewoon wilt vervangen door een nieuwe kabel , kunt u tape de nieuwe kabel aan de oude , en als je trek de oude kabel , zal de nieuwe automatisch meegenomen in de plek om daarvoor in de plaats .
Running Nieuwe Bedrading

Voordat u begint draait draad voor een circuit , voorgesneden een opening in de gipsplaten voor de doos voor elk van de elektrische apparaten op het circuit . Boor vervolgens een 3/4-inch gat in de bovenste of onderste plaat van de muur direct boven of onder elk van de openingen . Het helpt om een andere persoon hebben om de draad te vangen als je het voeden verticaal van de zolder of kruipruimte . Het is misschien makkelijker te vangen als je het te hechten aan een lengte van stijve draad , zoals een rechtgetrokken kleerhanger .
Overwegingen

Het feit dat je nie ' t in staat om nieten kabels op de bouten achter de bedekte muren maakt het vooral belangrijk om de kabels aan spanten of balken met draadkrammen beveiligen . Elke draad moet goed worden verankerd aan de elektrische doos voor het apparaat dat krachten met een geschikte klem . Misschien vindt u het opportuun om een circuit om stroom te leveren aan meer dan een kamer te splitsen. U kunt dit doen door het aansluiten van de draden in een overdekte junction box stevig vastgemaakt aan een balk of spant . De doos moet toegankelijk blijven zodat je reparaties in de toekomst kan maken , indien nodig.

Hoe te Wire Weld een EMT Conduit

Elektrisch - mechanische buizen, of EMT , is verzinkt stalen buizen vaak gebruikt als kanaal voor het uitvoeren van elektrische draden door een gebouw . EMT wordt ook gebruikt in een verscheidenheid van metalen lasprojecten , vanwege de beschikbaarheid , de grootte variatie en wordt gemakkelijk verwerkt tot verschillende vormen door buigen . Lassen EMT wordt normaal bereikt door metal inert gas la

Meer dan ooit