Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Property Damage Claim Settle

schade Bewoning eigendomsaanspraken met uw verzekeringsmaatschappij lijkt wat eenvoudig te zijn . Je maakt een vordering; de regelaar komt en je krijgt een nederzetting cheque . Makkelijk toch? Verkeerd . Als er een ramp is niet de tijd voor onderzoek en error.Things je nodig hebt
n /a
Toon meer instructies
1

Een belangrijkste stap na een ramp is wetende dat uw verzekeringspolis scheidingstekens . Heeft u een kopie van uw polis opgeslagen in een brandveilige of kluisje. Het is ook een goed idee om aankoopbonnen te houden van kostbaarheden , antiek, elektronica , etc. Bij deze locatie . Pagina 2

Op het moment van uw verzekering selectie
er zeker van zijn dat uw beleid duidelijk wordt uitgelegd aan u en dat de dekking is dan wat je op dit moment bezit . Het is opmerkelijk hoe snel de kosten van vervanging ophopen . Je wilt niet onderverzekerd te zijn !

Merk op dat antiek zijn een aanvulling op de basis huiseigenaar beleid.

Periodieke beleidsevaluaties en, indien nodig , zijn limiet stijgt aanbevolen.

ook weten wat het beleid aftrek is en zorg ervoor dat het een realistische hoeveelheid geld die u kunt betalen indien nodig.

Flood en aardbeving verzekering is ook niet opgenomen in de meest elementaire huiseigenaar beleid. Je nodig hebt om te informeren over deze en andere renners wanneer zij beslissen over uw beleid .
3

Wanneer schade optreedt , zal u wilt uw verzekeringsmaatschappij zo snel mogelijk contact op te nemen . Mogelijk moet u een aannemer voor de hulpdiensten voor damage control noemen . Het beste is om een aannemer die gespecialiseerd is in alarmdiensten en /of die wordt ervaren in verzekering facturering .

Verzekeraars verwachten doorgaans een hogere kostprijs te betalen voor de hulpdiensten te bellen . Uw aannemer moet ze rechtstreeks factureren.
4

Veel polishouders onthouden van de rapportage schade aan hun eigendom als zij geloven dat hun verzekeringspremies zullen stijgen . In mijn ervaring , zou ik niet aanraden het maken van meerdere vorderingen vooral binnen een klein tijdsbestek. Huiseigenaren kunnen hun beleid geannuleerd. Ik zou aanraden het maken van vorderingen op hoge dollar schadevergoeding .
5

Wanneer u een claim te melden , bel uw verzekeringen claimen afdeling . Als u de contactgegevens hebben geen informatie , zal uw verzekeringsagent staat zijn om u direct .

Geef ze met algemene gegevens van uw schade en een afspraak voor een knop om uw pand te bezoeken . Dit kan relatief snel gebeuren, maar wees bereid om te wachten als een staat breed noodtoestand is uitgeroepen .
6

Je hoeft niet per se een aannemer op dit punt.

De schatter zal hoogstwaarschijnlijk metingen van het beschadigde gebied te nemen en notities en foto's te nemen . In sommige gevallen kunnen ze zelfs geven cheques voor gehele of gedeeltelijke betaling op de vordering.

Het is ok om deze controles te accepteren , maar ik zou niet aanraden iets tekent op dit punt.
7

Vergeet niet dat het de verzekeringsmaatschappijen bedrijf om uw woning te verzekeren . Met andere woorden , het is hun plicht om te betalen voor uw beschadigde eigendommen , maar het is een bedrijf dus ze zijn in het om geld te verdienen . Zij zullen minima betalen, tenzij uitgedaagd .

Dit is wanneer u professionele hulp nodig heeft. Openbare experts zijn ervaren bij het ​​regelen van schadegevallen . Zij rekenen meestal een percentage van de vordering. Soms behandelen ze persoonlijk eigendom , maar niet altijd . U kunt openbare experts vinden in uw lokale telefoonboek .

Sommige aannemers vestigen verzekeringsclaims.

Als in vereffening u juridische hulp nodig , contact op met een advocaat die ervaring in vorderingen onderhandeling hoogstwaarschijnlijk kwader trouw heeft vorderingen .

Vier soorten schade Property casued door een aardbeving

Aardbevingen zijn een van de meest verwoestende natuurrampen . Hoewel de breuklijnen die het meeste risico bekend , is er geen manier om te voorspellen wanneer en waar zal het volgende plaatsvinden . Wat is voorspelbaar is de ongelooflijke hoeveelheid schade die een aardbeving veroorzaken , voornamelijk in de vorm van bosbranden , tsunamis en modderstromen . Een voorbeeld was de aardbeving in de S

Meer dan ooit