Huis Tuin

Huis Tuin

Aardbeving Gevaren & Veiligheid

Aardbevingen zijn een van de meest destructieve krachten van de natuur . Ze slaan zonder waarschuwing , zijn onvoorspelbaar en er zijn weinig veilige plekken te verbergen voor hun woede . Gelukkig met voorafgaande voorbereiding en onderwijs is het mogelijk om de destructieve effecten van deze andere katastrofisch gebeurtenissen verminderen . Tip - Overs

hoogst zware voorwerpen , zoals boekenkasten , porselein kasten en koelkasten kunnen gemakkelijk worden omgestoten tijdens een aardbeving . Indien mogelijk , moeten deze items allemaal worden bevestigd aan een stevige muur. Andere items te overwegen beveiligen zijn grote entertainment centers , diepvriezers en hoge dressoirs.
Fire

Een groot gevaar tijdens en na een aardbeving is een brand als gevolg van gescheurde nutsleidingen . Een belangrijke oorzaak van de branden zijn boilers , die kantelt tijdens de aardbeving . Als de gasleidingen zijn gebroken en het ontsteken van de resultaten kan dodelijk zijn .
Metselwerk

Bakstenen gevels , open haarden en schoorstenen zijn belangrijke punten van zorg . Deze items kunnen verkruimelen en instorten en zijn niet gemakkelijk voorafgaand aan het evenement bevestigd . Indien mogelijk, poging om tijdens een aardbeving uit de buurt van deze items verplaatsen .
Voertuigen

Als je in een voertuig toen de aardbeving stakingen, u moet langzaam af te trekken de rijbaan en stop . Blijf in uw auto ; het zal een bepaalde bescherming bieden tegen mogelijke puin . Zorg ervoor dat niet te stoppen onder een viaduct , brug of een item waarschijnlijk .
Binnen Vs instorten. Buitenshuis

Binnenshuis is veiliger tijdens een aardbeving , maar moet je jezelf buiten , blijven daar . Kijk voor overhead items zoals elektrische leidingen, die een gevaar kunnen opleveren als ze zouden vallen . Ga naar een open gebied en kalm te blijven . Indien binnenshuis , schuilen in een deuropening of onder een stevig meubel .

Hoe te Test rook voor vacuümlekken

Een vacuüm lek in de motor van een auto kan leiden tot een afname van de prestaties en een eventuele afbraak - van een dure reparatie zijnde het enige alternatief op dat punt. Om een vacuüm lek in een auto te vinden , gebruik dan een rookmachine om onschadelijke rook te sturen door de slangen . De rook wordt via een scheur ontsnappen in de slangen , het peilen van de lek voor u op een visuele mani

Meer dan ooit