Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Schade aardbeving >> Content

De verf bladdert Around My Bathroom Exhaust Fan

Overtollig vocht in de badkamer leidt vaak tot hechtingsproblemen schilderen. Als de verf is peeling rond uw badkamer ventilator , de ventilator is waarschijnlijk niet zo goed als zou moeten uitvoeren . Vervangen of laten voor het herschilderen van de badkamer plafond gerepareerd. Onjuiste installatie

Veel huiseigenaren vinden dat de badkamer ventilator nooit was verslaafd aan een afvoerpijp en dus niet kan produceren de zuigkracht die nodig is om vocht te verwijderen uit de lucht . Overtollig vocht , in combinatie met het gewicht van de ventilator aan het plafond oppervlak , kan de verf te schillen rond de ventilator .
Onvoldoende Zuig

Een vergrijzende afzuigventilator kan voldoende zuigkracht vocht uit de badkamer, maar niet genoeg om het vocht te voeren uit de kamer en door het ventilatiesysteem verzamelen verschaffen . Daarom kan vocht ophopen op het plafond in de buurt van de ventilator , waardoor de verf gaan bladderen .
Onjuist bereide verfoppervlak

De verf peeling rond uw badkamer uitlaat ventilator kan de eerste aanwijzing dat de gehele verf baan gaat mislukken als gevolg van een niet goed voorbereid oppervlak. Gebruik altijd een schimmel - resistente primer bij het schilderen van een badkamer plafond en maken geen gebruik van latex verf op olie gebaseerde verf . De hoge vochtigheid van de meeste badkamers verergert schilderen fouten , of de ventilator goed werkt of niet .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/earthquake-damage/1002011725.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.