Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verwijderen Popcorn textuur van een plafond

How to " Popcorn " Verwijder Textuur aan een plafond. Als je moe bent van de oude popcorn textuur op een plafond bent , kunt u deze verwijderen en glad uit het plafond . Het is een rommelige baan - maar een die een enorme verbetering in het uiterlijk van een kamer kan maken . Volg deze stappen om te zorgen voor een nieuwe en frisse look indoors.Things je nodig hebt
Pole Sander
gipsplaten Schuurpapier
Drop Doeken
Clear plastic zeilen
Joint Messen
gipsplaten Joint Compound

Toon meer instructies
1

Verwijder al het meubilair uit de kamer . Leg druppel doeken of plastic om de puinhoop te vangen en te beschermen de vloer kopen van 2

Verwijder lampen van het plafond bij het werken . ; dit maakt het makkelijker om te werken en helpt u voorkomen dat accidentele schade .
3

Stel een vouwladder of rolsteigers op de juiste hoogte voor de kamer .
4

Kies een gipsplaten gezamenlijke mes van de breedste breedte die je aankan zonder te snel vermoeiend . ( Proberen om een ​​mes dat is te breed voor je fysieke grenzen te gebruiken kan leiden tot gekerft plafonds! )
5

Houd het mes tegen het plafond in een hoek van ongeveer 45 graden of iets minder , en duw van u af met een sterke , zelfs een beroerte. Gebruik deze schaven motie om weg te schrapen het plafond textuur. Het kan enkele doorgangen zijn over hetzelfde gebied om het glad te krijgen .

Blijf 6 schrapen totdat je bijna alle textuur hebt verwijderd en het gehele plafond is zo glad als schrapen kan bereiken .

7

Schuur het hele gebied met een medium korrel schuurpapier gipsplaat . ( U kunt kopen of huren van een schuurpad bevestigd aan een lange stok . Hierdoor kunt u werken terwijl je op de vloer . )
8

Geef het plafond een tweede schuren met een fijne korrel gipsplaten zand papier .
9

nauw Inspecteer het plafond . Als u gutsen of andere ruwe plekjes te vinden, zul je weer nodig om ze te vullen met gipsplaten joint compound , laat ze drogen , en zand het gebied .

Lichte Brigade Feiten

Beroemd gemaakt door de Alfred Lord Tennyson gedicht The Last van de Lichte Brigade , een Engels militaire eenheid leende zijn overlevering aan een wendbare nog woeste militair geweld gebruikt in de geschiedenis van oorlogsvoering . Identificatie Een lichte brigade is een kleine troepenmacht ontworpen om snel en staking van de vijand met wreedheid . Door de geschiedenis heen , heeft de lichte

Meer dan ooit