Huis Tuin

Huis Tuin

Problemen met beschadigde Gips Repair

Gips reparatie kan lijken ontmoedigend , vooral als je hebt geprobeerd om een ​​scheur te patchen en het opnieuw binnen een jaar . Hier is hoe je reparaties die last.Things U
6 -inch ( 15 - cm ) Spackle Mes Briefpapier Drywall versterkende Tape
Gips Wasmachines met schroefjes
instellen van het type Joint Compound nodig maken
Spackling Compound
Mud Pan
Primer
Touch - up verf en penseel
gipsplaten
Emmer
Utility Knife en meetlint
fijn schuurpapier
Putty Knife
1/8-inch ( 3 mm ) steenboortje
150 - korrel schuurpapier
Grof schroefdraad Snelbouwschroeven
Boor en Driver
Stofmasker
Pole Sander Of Pad Sander
aardappelstamper , paintmixing boormachine of peddelmixer
Toon meer instructies
1

Gebruik een plamuurmes om spackling verbinding, verkrijgbaar toepassing in kleine blikjes voor touch - ups . Laten drogen . Als de eerste laag krimpt als het droogt en laat een lichte inkeping , breng dan een tweede laag . Kopen van 2

Licht schuren met fijn schuurpapier . Touch-up met primer en verf .

3

Verwijder eventuele kleine , losse stukjes van gips en patch de gaten ( zie "Fill gaten en gebieden waar ontbreekt gips , " pagina hiernaast ) . Bevestig grotere delen van gips met schroeven en gips ringen , afstand van een paar centimeter ( ongeveer 7 cm ) van elkaar , met behulp van een boor en chauffeur . Voor grote , losse delen , installeer de ringen in concentrische ringen , te beginnen waar de pleister stevig is bevestigd en naar binnen werken . Bedek het gebied met joint compound .
4

gips versterken langs grote scheuren , installeert schroeven om de 6 inch ( 15 cm ) aan beide zijden van de scheur en ongeveer 1 inch (2,5 cm ) weg van ( zie A ) . Boor gaten met een 1/8-inch ( 3 mm ) steenboor . Bedek het gebied met joint compound .
5

Gebruik een instelling type joint compound zoals Durabond 90 voor alle andere dan kleine gaatjes reparaties . Meng de verbinding in een emmer met water volgens de aanwijzingen . Afhankelijk van de hoeveelheid , gebruik een aardappelstamper , verf mengen boormachine of peddelmixer .
6

Breng een werkvoorraad van de verbinding in een modder pan , een gipsplaten speciaal product .


7

Vul een gat met verbinding tot op 1/8 inch ( 3 mm ) van het oppervlak met een 6 - inch ( 15 cm ) stopverf mes . Krassen dan de natte verbinding in een kriskras patroon met het puntje van je mes . Wanneer de bekraste vacht droogt , breng dan een nivellering jas .
8

Voor grotere gebieden van het missen van gips , te meten een stuk van gipsplaten om het gat past, snijd het stuk uit met een mes , dan schroef het de lat ( zie B ) . Breng de verbinding in twee fasen en uitbreiden ongeveer 2 duim ( 5 cm ) op het omringende oppervlak . Papier - gipsplaten versterkende tape insluiten in de compound en glad met een stopverf mes of brede spatel ( zie C ) .
9

Breng twee of drie extra lagen van de verbinding, waardoor volledige drogen tussen de lagen en bevedering elk jas over een groter gebied dan de voorgaande. Droogtijd afhankelijk van het type verbinding en de luchtvochtigheid en ventilatie .
10

Gebruik een paal schuurmachine of een soortgelijk pad schuurmachine met zeer fijn ( 150 korrel ) schuurpapier om de verbinding glad na het is
12

embedden papier - gipsplaten versterkende tape in gedroogde .
11

Breng een dunne laag van stof op de muur langs de scheur . de verbinding onmiddellijk en glad met een stopverf mes .
13

gaan zoals beschreven in stap 3 en 4 van "Fill gaten en gebieden waar ontbreekt gips , " hierboven .

Een Geur van Rotten hout in een plafond

Een geur van rotte hout die uitgaat van uw plafond waarschijnlijk afkomstig is van vocht in uw zolder . Zolders zijn berucht vocht lekken, door de aanwezigheid van sanitair openingen , kabel ingangen en het dak schade . Vocht dat sijpelt in uw zolder kan het dak te laten rotten , evenals schade aan uw isolatie en plafond materialen . Gemeenschappelijke water ingangen zijn: een slechte afdichtingen

Meer dan ooit