Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een beschadigde Plafondtegel Vervang

Misschien een overlopende badkuip of een exploderende pot spaghettisaus zijn beschadigd plafondtegels niet meer te repareren . U vindt ze gemakkelijk te vervangen vinden , vooral als ze de geschorste type.Things je nodig hebt
4d Afwerking Nails
Meten Tape
Replacement Plafondtegel ( s) van Nail Set
Utility Knife met nieuwe Blade
Goggles
acryl Kalefateren
kitpistool
Hammer
NAGELTREKKER of Tangen
Panel Adhesive
Straightedge
plamuurmes , verfkrabber of oud beitel
Toon meer instructies
Verlaagd plafond tegel
1

Druk op de tegel om het pop uit de baan . Til de tegel en kantelen in een hoek als nodig is om het te verwijderen . Kopen van 2

Als de tegel is minder dan de volledige grootte , gebruik maken van de beschadigde tegel om de vervanging tegel op maat gesneden met een mes geleid door een liniaal . Of gebruik een meetlint om de juiste maat te bepalen .

Achteruit 3 de verwijderingsprocedure om de tegel te installeren.
Elkaar grijpende tegel
4

Knip het centrum van de beschadigde tegel tot ongeveer 1 inch ( 2,5 cm ) van de omtrek met een mes . Maak extra bezuinigingen loodrecht op elke kant , tot de voegen met aangrenzende tegels , om de resterende stukken te verwijderen.
5

Trek spijkers of nietjes met een spijker trekker of tang , of rijden ze in flush met een hamer . Voor tegels geïnstalleerd met lijm , gebruik dan een plamuurmes , verfkrabber of oude beitel om eventuele lijmresten uit de kalkaanslag stroken of de oorspronkelijke plafond ( in afwezigheid van kalkaanslag strips ) te verwijderen.

Snijd
6 de tongen van de nieuwe tegel met een mes ( zie A ) . Bij het vervangen van een gedeeltelijke tegel , gebruik een liniaal en een mes om te snijden op maat.
7

Gebruik een kitpistool te paneel lijm aan de kalkaanslag strip ( of vier dotten op te zetten de achterkant van de tegel als je het rechtstreeks bent verbonden aan het plafond ) . Druk op de tegel op zijn plaats ( zie B ) . Als alternatief nagel de tegel om het hout omsnoeren met 4d afwerking nagels , verzinken de nagels met een spijker set en hamer , en vul de gaten met acryl kalefateren .

Can You Paint Drop plafondtegels

? Dropped plafonds kan thuis reparaties en onderhoud te vergemakkelijken . In plaats van het vernietigen van het hele plafond naar de bovengrondse leidingen of elektrische draden te krijgen , je moet alleen een paneel of twee te verwijderen , bespaart tijd en geld . Echter verlaagde plafonds hebben hun esthetische nadelen . Zij kunnen uw huis te verlaten op zoek als je kantoor en neem hoogte weg

Meer dan ooit