Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> plafond Reparaties >> Content

Hoe maak je een Popcorn Plafond Vervang

Bent u op zoek om uw huis te verkopen , maar moet een aantal renovaties maken om maximaliseren hoeveel je er voor krijgt ? Verbouwen is traditioneel extreem duur , vaak tot het punt dat het voorkomt dat mensen het maken van de veranderingen in hun huis dat ze willen. Een klassiek voorbeeld hiervan is het vervangen van een popcorn plafond met een meer moderne textuur en verf kleur . Gelukkig is dit een baan die u zelf kunt doen , en bespaart u een hoop geld in arbeid en materialen in de process.Things je nodig hebt
plamuurmes /blade
1 liter spuitfles
textuur van de muur
Texture spuit
Goggles
Masker
Toon meer instructies
1

ongeveer 3/4 vol met warm water Vul uw spuittoestel . Zorg ervoor dat alles goed en luchtdicht is aangesloten. Pump it meerdere keren totdat het voelt alsof de pomp wordt een ontmoeting met een veel weerstand . Kopen van 2

Stel de stoel in een hoek van de kamer en stap voorzichtig op het op terwijl u de spuit . Houd beide voeten op het te allen tijde te zorgen voor een evenwicht . Terwijl u kunt spuiten van de vloer , staande op een stoel kun je veel dichter bij het ​​plafond en maakt uw werk veel efficiënter . De popcorn plafond zal doorweekt veel sneller en met minder werk.

Soak 3 een 16 vierkante meter oppervlakte van het plafond . Stel vervolgens uw spuitmachine op de grond en pak de plamuurmes of blade . Plaats het op een scherpe hoek met de popcorn textuur . Het blad moet bijna zijn niveau met het plafond zelf .
4

voren Duw het mes in een gladde, gecontroleerde manier . De popcorn texturen moet gemakkelijk af te vallen . Als dit niet gebeurt , probeer ofwel weken het gebied wat meer of lichte verandering van de hoek van het blad.
5

Herhaal dit proces in stappen van 16 vierkante meter .
6 < p> Mix je muur textuur met de hoeveelheid water voorgesteld door het betrokken merk je hebt gekocht en roer tot de gewenste consistentie .
7

Spray het plafond , te beginnen in een hoek en loop rechtdoor naar de hoek direct tegenover. Bedek de gehele plafond in rijen zoals deze , van de ene kant naar de andere . Bewegen in een gestaag tempo om ervoor te zorgen dat de structuur consequent wordt gespoten op .
8

Met behulp van een plamuurmes ( of iets dergelijks ) , knock down de textuur om het gewenste esthetische bereiken . Als je een grote textuur die in grote uitstrijkjes verschijnt , gebruik het mes op de bespoten textuur onmiddellijk verspreid . Voor een kleinere structuur , laten drogen voor ongeveer vijftien minuten .
9

Breng een primer . Hierdoor kan de verf om meer redelijk te absorberen . Zonder dat, dan moet je verschillende lagen verf aan te brengen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1002068900.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.