Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> plafond Reparaties >> Content

Hoe om gaten in gipsplaten plafonds Repair

Gipsplaten is een bouwmateriaal gemaakt van gips , water en zand geperst tussen de bladen van stevig papier . Gebruikt muren , plafonds en andere architectonische kenmerken maken dit product is een van de meest veelzijdige en meest gebruikte materialen in de bouw . Terwijl gipsplaten dat goed is geïnstalleerd kan worden verwacht dat zij nog vele jaren , kan dit product worden onderworpen aan scheuren of gaten als gevolg van de installatie fouten of scherpe gevolgen . Gelukkig, het herstellen van een gat in een gipsplaten plafond is eenvoudig en kan in slechts enkele uren worden ingevuld met behulp van alleen elementaire tools.Things je nodig hebt
Drop clothsUtility knifePencilDrillScrewsDrywall tapeJoint compoundWaterPutty knifeSandpaperPaintPaintbrush
Toon meer instructies < br >
1

Bedek de meubels en de vloer onder het beschadigde gebied met druppel doeken of plastic voordat u begint. Dit zal opruimen makkelijker te maken en te voorkomen dat gipsplaten zand van het opstappen van meubels . Kopen van 2

Gebruik een scherp mes te snijden uit een vierkante of rechthoekige doorsnede van gipsplaten aan het plafond. Het gedeelte dat u gesneden moet het gehele beschadigde gebied omvatten. Dit wordt gedaan omdat een vierkante doorsnede gemakkelijker te vervangen dan een onregelmatig gevormd is.

Plaats Goedkope 3 de vierkante of rechthoekige doorsnede verwijderde op een nieuw vel gipsplaat . Trace rond de uitgesneden stuk met een potlood , gebruik dan je mes te snijden uit een nieuw stuk van gipsplaten dat is even groot als degene die u hebt verwijderd .
4

Stel het nieuwe stuk van materiaal in het gat in het plafond en schroef deze op zijn plaats , en zorg ervoor dat de schroeven op in de studs of steunbalken .
5

Bedek de naden van de gepatchte gebied met een laag van zelfklevende gipsplaat tape. Gebruik een plamuurmes om de band te bedekken met een dun laagje joint compound .
6

Wacht vier uur voor de joint compound te drogen . Breng vervolgens een tweede laag , dat is een paar centimeter breder dan de eerste .

Laat 7 vier uur voor de tweede laag te drogen . Dan zand de gepatchte gebied tot het glad en zelfs met de rest van het plafond .
8

Breng een laag van touch-up verf als nodig is om het project te voltooien .
< br >

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1002068888.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.