Huis Tuin

Huis Tuin

Plafond verwijderen met chrysotiel

Asbest is een minerale vezel die wordt gewonnen in Canada , Rusland, Italië , en vele andere plaatsen in de wereld . Gedurende vele jaren werd asbest toegevoegd aan een verscheidenheid van bouwmaterialen om ze sterker en beter bestand tegen vuur te maken . Echter , in de jaren 1950 , een mijlpaal Zuid -Afrikaanse studie onomstotelijk bleek het verband tussen asbest en mesothelioom , een zeldzame vorm van kanker die veel van die blootgesteld aan asbest last van .
Er is nog wat asbest in veel huizen , meestal van de meest voorkomende chrysotiel vorm , en het moet met uiterste voorzichtigheid behandeld . Asbest In The Home

Sinds asbest werd vroeger veel gebruikt in de bouw als een brandvertragende , zijn er nog veel huizen dat sommige asbest bevatten . Echter , een visuele inspectie meestal niet voldoende om te bepalen of er asbest in huis . Als u vermoedt dat een vezel in uw huis asbest bevat , kunt u de National Institutes of Standards and Technology bellen op (301) 975-4016 ; zij zullen u naar een lab dat de vezel voor u kan testen. U kunt ook contact opnemen met een lokale bouw professional.

Zolang asbest blijft gebonden aan de andere materialen waarmee het wordt gecombineerd , is het niet een probleem te hebben in uw huis. Maar als het materiaal waarvan het is gebonden aan begint uiteen te vallen , kunnen de asbestvezels vrijkomen in de lucht , steeds zeer gevaarlijk. Als er een afbrokkelende isolatie, patchen of gezamenlijke verbindingen in uw plafond , en uw huis is van een bepaalde leeftijd , is er een risico van asbest .
Plafond Removal

Als u van plan om eventuele reparaties doen om uw plafond en vermoed dat er misschien chrysolietasbest aanwezig zijn , het korte antwoord is , niet . Dit is potentieel zeer gevaarlijk . Er is geen noodzaak om dit risico te nemen .

Plaats daarvan contact op met een professionele aannemer die is opgeleid in asbestverwijdering . Elke staat heeft een vergunningsprocedure voor asbestsanering ( dwz verwijdering ) aannemers te certificeren ; zorg ervoor dat je een aannemer die op dit gebied is gecertificeerd vinden . Afhankelijk van hoeveel asbest in uw huis , kan dit proces overal van een paar honderd dollar tot rond de $ 20.000 , en kan alles eisen van een paar uur tot een paar dagen .

Hoewel het een duur kan zijn en lastig proces , moet worden uitgevoerd door een professional ; ofwel het negeren van het probleem of een poging om het te verwerken op je eigen kunnen u en uw gezin een ernstig risico betekenen .

Hoe te stoppen Fluorescent Light Hum

TL- lampen zijn een goedkoop alternatief voor gloeilampen . Een starter transformator module in de tl- armatuur ontsteekt het gas in de TL-buis zodat het licht wordt uitgezonden . Als een starter module niet goed werkt, zal de tl-licht een geluid vergelijkbaar met een zoemend geluid uit te stoten . De oplossing is het verwijderen en vervangen van de starter door een product dat volledig functio

Meer dan ooit