Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Coving Repair

Coving is een soort van muur tot plafond overgang waar , in plaats van een harde hoek van 90 graden , de muur en het plafond ontmoeting met een concave , afgeronde hoek . Moderne koof is gemaakt van polystyreen en bedekt met een hard materiaal , maar originele sierlijsten in oudere woningen wordt gemaakt van gips . In de loop der jaren is dit gipsen sierlijsten beschadigd zou kunnen zijn , en u kunt wensen om it.Things Je
Spuitbare isolatieschuim ( 1 kan )
Drywall ( klein schroot ) op Twitter Metalen regelwerk ( klein schroot nodig repareren ) op Twitter Reparatie gips
Grote plamuurmes
mengbakje
Schuurpapier
Toon meer instructies
1

Trek alle losse stukjes pleisterwerk uit het gat in uw koof . kopen van 2

Steek een klein stukje van gipsplaten raad in het gat . Vul achter het met een aantal uit te breiden schuim isolatie , zoals Great Stuff , verkrijgbaar bij elke bouwmarkt . Dit zal de gipsplaten op zijn plaats en vul de resterende leemten . Dit schuim zal een hoop uit te breiden ; ja, vul dan je denkt dat je nodig hebt om .
3

Plaats metalen lat voor de gipsplaten , zodat uw reparatie gips zal iets om zich aan te hebben. Doe dit voordat het schuim kuren en het schuim zal de lat plaats te houden.

Knip
4 en scheuren weg eventuele schuim dat uitsteekt uit het gat als het eenmaal is uitgehard .
5

Mix uw reparatie gips in de mengbak . Maak het mengsel dik genoeg dat het niet wordt uitgevoerd wanneer overhead geplaatst .
6

Breng de reparatie gips om het gat in de koof . Breng een beetje op een moment , zodat u er zeker van dat het krijgen geduwd in de lat . Laten .
7

Zand genezen van de pleister , zodat deze overeenkomt met de omringende koof .

Hoe te Take Off Aggregate Textuur Van gipsplaten plafonds

Aggregate textuur op een plafond gemaakt van gipsplaten bestaat uit plafond verf gemengd met een aggregaat , meestal vermiculiet of polystyreen . Deze textuur wordt vaak een popcorn textuur. Het mengsel wordt aangebracht met een spuitbus en gaat over in een laag . Onderdeel van een renovatie kan omvatten het verwijderen van de totale structuur aan het plafond . Dit kan een rommelige onderneming zi

Meer dan ooit