Huis Tuin

Huis Tuin

DIY Vinyl op het plafond van een garage

Bij het overdoen uw garage of gewoon proberen om vinyl te plaatsen op het plafond, kan deze kleine verandering van de gehele uitstraling van de garage te verbeteren . U wilt vinyl die goed draagt ​​en is eenvoudig te installeren te gebruiken. Het plaatsen van vinyl op uw garage plafond zal ook fungeren als een grote isolator Redoing Garage Plafond met Vinyl

Vinyl is een geweldig product dat vele kleuren biedt en komt in vele maten . Vinyl is een soort kunststof gemaakt van ethyleen en zout . De kwaliteit van vinyl varieert ook met een hoge kwaliteit vinyl zijn moeilijk schoon te maken met een ruw oppervlak , en de hoge kwaliteit vinyl is meestal erg glad en zacht .

Vinyl is een uitstekende keuze voor een garage plafond te wijten aan het feit dat sterk, duurzaam en bestand tegen vocht en vocht . Vanwege de manier waarop vinyl wordt vervaardigd , is het relatief goedkoop om te kopen en wordt geleverd in een verscheidenheid van kleuren .

Voordat u uw project wilt u ervoor zorgen dat u stof de balken en het plafond van uw garage te starten . U wilt geen spinnen , stof of andere stoffen die lijken te worden aangetrokken garage plafonds te verwijderen .

Het opzetten van het vinyl is een twee-persoons job dus zeker niet om dit alleen te gaan . U krijgt een extra paar handen nodig hebben om vast te houden en trek de vinyl.

U wilt ervoor zorgen dat u de gehele breedte en lengte van de garage plafond te meten , en de aankoop van een extra werf van vinyl in het geval dat een fout is gemaakt . Het is de moeite waard de paar extra dollars om de hoge kwaliteit vinyl kopen . U zult ook willen een dikke -gauge vinyl kopen voor uw garage plafond.

Bij de installatie van het vinyl , zult u twee ladders nodig . Start het project in de verste hoek van de garage en gaan rond de buitenkant eerst en werk je weg naar het midden van de garage. Een persoon zal het vinyl op de balken te houden terwijl de andere persoon een nietmachine om het vinyl vergrendelen.

Het is belangrijk dat terwijl de twee personen die de vinyl dat ze zachtjes het product uitstrekken . Ga in een cirkelvormige beweging rond de garage plafond en zorg ervoor dat het vinyl recht te houden en trek zo alle rimpels die moet plaatsvinden .

Hoe te Plafond gaten met een sinaasappelhuid Reparatie

Terwijl het repareren meeste plafond gaten is gewoon een kwestie van het bevestigen van een patch , het proces is ingewikkelder als het plafond heeft een patroon . Sinaasappelschil plafonds worden ook wel akoestische plafonds en hebben een spray patroon aangebracht . Dit materiaal is verkrijgbaar bij bouwmarkten en zal volledig verhullen de repair.Things Je Ladder plamuurmes Drywall mes -wit pa

Meer dan ooit