Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Warped Door Frame Fix

Warped deurkozijnen kan een deur te jammen of stok en laat buitenlucht en plagen binnen veroorzaken . Lichte krommingen kan worden gerepareerd door schaven of schuren van oppervlakken die wrijven . Voor meer serieuze kromtrekken , neem de sierlijsten uit een of beide zijden van het kozijn en vierkant het frame door hameren strakker of het plaatsen van shims tussen het kozijn en de muur frame. Vervang de trim en verf als necessary.Things je nodig hebt
Hammer
Nail ingesteld
rubberen hamer
Shims
Metal plamuurmes
zag Hand
Wood plane
spackle
veiligheidsbril
Toon meer instructies
1

Verwijder de sierlijsten rond de deurpost . Gebruik het plamuurmes te gieten of sierlijsten rond het frame van de deur los . Dit zijn de stukken hout die evenwijdig aan de deur zijn en het frame van de bovenkant en zijkanten van de deur . Wrik voorzichtig het gieten omhoog, tot spliting of het kraken van de molding voorkomen . Zodra het gieten wordt verwijderd , trekt u de afwerking spijkers uit de muur frame met een klauwhamer . Het kan zijn dat het vormen aan beide zijden van de deur te verwijderen . Als u de trim trek , kan je niet opnieuw hoeft in te verf nadat u het kozijn te bevestigen . Kopen van 2

Evalueer de warp . Als de deur wrijven op het frame , hamer het kozijn strakker aan de muur framing met een rubberen hamer . Als er vulplaatjes tussen het kozijn en de muur frame, verwijderen of trek ze iets naar buiten , zodat het kozijn kan worden vastgezet tegen de muur frame. Open en sluit de deur niet vaker terwijl passen aan een perfect vierkant deurkozijn te krijgen .
3

Plane het frame. Als het kozijn is al strak tegen de muur frame en je meer ruimte nodig hebt , gebruik dan een vliegtuig naar hout gelijkmatig opstijgen het frame waar de deur wordt wrijven . Neem fijne krullen en herhaaldelijk evalueren totdat het frame is vierkant . Neem een ​​beetje extra uit om rekening te houden voor de dikte van een nieuwe verflaag .
4

Shim het frame. Gebruik wigvorm shims aan het frame strakker te maken. Tik voorzichtig shims in aan beide zijden van het frame om kromtrekken te corrigeren . Shims moeten houden door zelf. Gebruik een handzaag op het gedeelte van de shim dat zich uitstrekt langs de muur trimmen voordat u gieten.
5

Vervang het gieten. Gebruik afwerking nagels aan het frame vormen vast en trimmen met een vlak als het vormstuk voorbij de nieuwe rand van het frame . Gebruik een spijker ingesteld om de afwerking nagels gelijk met de trim te maken.
6

Spackle hiaten en spijker gaten . Gebruik het plamuurmes en spackle om eventuele lacunes , spleten of gaten te vullen . Laten drogen en opnieuw te schilderen indien nodig .

Hoe maak je een Stipple Plafond Repair

Stipple plafonds zijn een gemeenschappelijk gezicht in veel huizen . Ze zijn niets meer dan een getextureerde afwerking gemaakt door het mengen van zand met een plafond verf verbinding en uitbreiding van het mengsel in plaats van gladstrijken het uit. Stippel plafonds zijn er in vele soorten textuur , zoals popcorn of gewerveld, maar een echte stippel lijkt op een druipsteen . Terwijl ze ove

Meer dan ooit