Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> plafond Reparaties >> Content

Hoe te Swirl - Finish een Drywall Plafond

Een vlakke witte oppervlak is standaard voor een gipsplaten plafond , maar dat doesn ’ t bedoel het ’ is uw enige optie . Een andere keuze is om " werveling " het plafond als gestructureerde verf die ’ Tussen doordrenkt met zand of andere vaste stoffen , zodat het zijn vorm behoudt . Dit is een goede oplossing voor plafonds die Weren ’ t heel goed drywalled en hebben naden tonen , zoals de structuurverf kan deze verbergen. Het ’ sa goed idee om uw wervelende techniek oefenen op sommige schroot planken voordat u het toepast op de ceiling.Things je nodig hebt
Tarps
Schilder ’ s tape
Primer
Paintbrush
Verfroller
structuurverf
Beton troffel
Toon meer instructies
1

Leeg de kamer van alle meubels . Bedek de vloer in zeilen . Zet schilder ’ s tape op de muren waar zij voldoen aan het plafond . Tape eventuele plafond armaturen of obstructies die u kunt ’ t verwijderen . Kopen van 2

Bedek het hele plafond in primer , snijden in de randen eerst met een penseel en vervolgens rollend over het gehele oppervlak met een verfroller . Laat de primer drogen gedurende 24 uur .

Open 3 en roer de getextureerde verf , trekken het zand of andere vaste stoffen uit de bodem van de houder en goed mengen , zodat de vaste stoffen opgeschort .

Put
4 een dikke laag structuurverf op een deel van het plafond , die zo veel ruimte als je kunt bereiken vanuit een positie , toe te passen met een penseel in de hoeken en een roller op de open overspanningen .
5

Druk je beton troffel plat tegen de verf , en draai het langzaam in een volledige cirkel , het krijgen van een bijna cirkelvormig patroon werveling . Verplaats de troffel om het gebied naast de eerste swirl en maak een tweede , iets overlappend .
6

Herhaal dit voor de gehele plafond , het aanbrengen van meer verf nodig en werken over het gehele oppervlak in secties . Laat de verf 24 uur drogen vooraleer men de kamer.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1002068719.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.