Huis Tuin

Huis Tuin

Herbiciden Veilig voor Pompoen Gewassen

Pompoen is een teder , warm - seizoen groente die goed aanpast aan de meeste gebieden van de Verenigde Staten . De groente heeft diverse toepassingen in de keuken , waaronder taarten, pudding , brood , koekjes en soep . Zoals met alle andere groenten gezond pompoen gewassen afhankelijk van het verstrekken van de juiste groeiomstandigheden en goede culturele management dat de bestrijding van onkruid omvat . Een aantal herbiciden worden aanbevolen voor gebruik in pompoen gewassen. Curbit 3E

De universiteit van Kentucky Uitbreiding en Iowa State University Armstrong Onderzoek en Ontwikkeling Farm raden het gebruik van Curbit 3E voor pompoen gewassen. Het product is een pre - emergent herbicide kracht voor jaarlijkse grassen en een aantal breedbladige onkruiden . Het product kan leiden tot letsel aan pompoen gewas bij gebruik op nat , - kluit gevulde grond of voorafgaand aan de zware regen . Vermijd het gebruik van over-of onder de hete kappen, plastic mulch of rij covers in pompoen veld en niet op te nemen in de bodem.
Command 3mE

Command 3mE wordt aangehaald als een van de "goede" pompoen herbiciden door de Universiteit van Kentucky Extension . De pre - emergent herbicide controleert effectief de groei van kleine gezaaide loofbomen en jaarlijkse grassen . Lees etiket zorgvuldig om de precieze tarieven van toepassing en voorzorgsmaatregelen te bepalen. Command 3mE in het midden gebied van de rijen tussen de plastic . Voorkom dat de chemische stof onder het plastic.
Sandea 75DF

Sandea 75DF regelt de groei van breedbladige onkruiden en moer zegge in pompoen gewassen , zoals aanbevolen door de Universiteit van Kentucky Extension . De pre - emergent herbicide wordt het best gebruikt op pompoen velden na het planten is voltooid maar voordat de planten beginnen te ontstaan ​​. Als het te laat is voor dit vervolgens wordt voorgesteld te wachten tot gewas een twee - tot vijf - bladstadium bereikt. Lees het etiket zorgvuldig voor specifieke informatie betreffende plantgoed .
Doel 1.9EW

Doel 1,9 EW is een goede post - emergent herbiciden ter bestrijding van breedbladige en meerjarige breedbladige onkruiden in pompoenen . Het product kan worden gebruikt als een pre - transplantatie , preplant of vóór pompoen planten beginnen te ontstaan ​​. Richt 1.9 EW is zeer effectief op onkruiden tot 4 centimeter lang in hun actieve toestand van de groei. Het herbicide kan ook worden gebruikt tussen de rij gewassen, zoals aangehaald door de Universiteit van Kentucky Extension .

Hoe te Spackle Plafonds behulp Spackling

Spackle is een lichtgewicht alternatief voor de ouderwetse pleister , gebruikt voor het patchen plafonds en soortgelijke projecten . Het is de markt die specifiek naar doe-het -zelf huiseigenaren, want het is makkelijker om mee te werken dan gips , produceert minder stof als je het zand , en heeft de neiging zo slecht als het droogt niet te kraken . Spackle is niet het product dat u wilt gebruiken

Meer dan ooit