Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> plafond Reparaties >> Content

Hoe te Plafond Sheetrock Na waterschade Repair

Waterschade aan een Sheetrock plafond is een afschuwelijke ervaring . Het maken van de reparatie in een tijdig zal helpen om de onaangenaamheden achter je . De reparatie dient te worden gemaakt , zodat niemand zal merken dat het plafond beschadigd was in de eerste plaats . Zelfs een beginner kan het werk doen door het volgen van de juiste procedure . Het maken van de reparatie kan enkele dagen duren vanwege de droogtijd needed.Things je nodig hebt
druppel doeken
Stanleymes
Klauw hamer
SHEETROCK
Meetlint Electric drill < br > Driver bit
Gipsplaatschroef
gipsplaten tape
gipsplaten pan
6 -inch gipsplaten mes
10 -inch gipsplaten mes
Joint compound
Schuurspons
Regelmatige spons < br >
Toon meer instructies
1

Lay druppel doeken naar beneden om de rommel bevatten scheuren uit de Sheetrock . kopen van 2

Snijd het beschadigde gedeelte van Sheetrock met een mes . Snijd de Sheetrock helemaal naar de noppen aan weerszijden van de beschadiging. Het zal veel eenvoudiger zijn om een ​​volledige plaat dan om te passen in een gedeeltelijke stuk vervangen. Verwijder alle schroeven of spijkers uit de noppen met een klauwhamer .

Meet
3 de open ruimte met een meetlint . Als het niet de grootte van een volledige stuk van Sheetrock , gebruik dan een mes om de Sheetrock gesneden om de maat die u nodig .
4

Installeer de nieuwe Sheetrock door deze vast te binden op de bouten met behulp van een elektrische boor met een chauffeur beetje en gipsplaten schroeven .
5

Place gipsplaten tape op alle naden van het nieuwe stuk van Sheetrock . Zorg ervoor dat de tape is volledig vlak en heeft geen rimpels hebben .
6

Vul een pan met gipsplaten joint compound en gebruik een 6 -inch gipsplaten mes om de joint compound over de afgeplakte gebieden verspreiden. Zorg ervoor dat de joint compound is zo glad mogelijk . Laat het drogen voor 24 uur en zand met een schuursponsje . Maak het zo glad als je kunt .
7

Breng een tweede laag van de joint compound met een 10 -inch gipsplaten mes op dezelfde manier als de eerste laag aangebracht . Laat het drogen voor 24 uur en zand glad. Veeg het gebied met een vochtige spons aan een gipsplaten stof te verwijderen voordat u tekent .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1002068656.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.