Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een plafond ventilator Fix Met een luide Hum

Een plafond ventilator is ontworpen om te draaien voor talloze uren zonder onderhoud . De plotselinge aanwezigheid van een luide " brom " geeft aan dat er een probleem met de ventilator die onmiddellijk moet worden behandeld . Problemen met de ventilator aan het plafond om te ontdekken waarom er een zoemend geluid . Je zult een aantal veel voorkomende huishoudelijk gereedschap , evenals een aantal benodigdheden nodig hebben van een bouwmarkt of een huis en tuin shop.Things je nodig hebt
Afplakband
Ladder
kruiskopschroevendraaier
Vibration - isolerend materiaal
Bonding lijm
Schaar
Toon meer instructies
1

Schakel de elektriciteit aan het plafond ventilator door het verwijderen van een zekering of struikelen een stroomonderbreker in de zekering vak aan de stroom van elektriciteit verbreken . Staan een ladder onder de plafondventilator . Verwijder de schroeven aan het plafond afdekplaat met een kruiskopschroevendraaier . Trek het plafond afdekplaat naar beneden over de paal bevestigd aan de ventilator , zodat je de kant die omhoog gaat tegen het plafond kan zien . Plaats hechting lijm op de zijkant van het plafond afdekplaat die hecht aan het plafond . Plaats stroken van trillingisolerende materiaal op het plafond afdekplaat en houd de strips naar beneden totdat de bonding lijm grijpt . Dit zal een minuut of twee duren . Verplaats het plafond afdekplaat op de paal en tegen het plafond in het standpunt dat zij vroeger bezet . Bevestig de schroeven . De terugkeer van de stroom van elektriciteit aan het plafond ventilator .

Controleer Pagina 2 of de ventilator aan het plafond kan worden aan-of uitgezet van een dimmer op de muur. Als dat zo is , zet u de dimmer om haar volle intensiteit , als het even wat minder dan dat zal de snelheidsregeling van de motor van de ventilator om een " zoemend " geluid uit te stoten . Tape de dimmer met plakband , zodat het niet kan worden aangepast. Vervang de dimmer met een standaard muur schakelaar zo snel mogelijk .

Stand 3 een ladder onder de ventilator. Koppel de stroom van elektriciteit dat gaat de ventilator aan het plafond door het verwijderen van de betreffende zekering of struikelen de gepaste zekering in de meterkast . U kunt controleren of de stroom is uitgeschakeld door te proberen aan te zetten andere lampen of apparaten die naast de ventilator aan het plafond zijn ingeschakeld . Houd een van de bladen van de ventilator aan het plafond in de ene hand . Schroef de plaat aan het einde van het blad van de beugel op de basis met een kruiskopschroevendraaier . Snijd een stuk trillingisolerende materiaal dezelfde afmetingen als de plaat . Breng lijm op een zijde van het trillingisolerende materiaal. Breng het materiaal met een zijde van de plaat op het blad . Druk op het materiaal te hechten aan de plaat . Laat het materiaal na een minuut voorbij is . Laat de bonding lijm die voor twee uur voor terugplaatsen van het blad aan beugel het plafond ventilator . Herhaal deze procedure met de andere messen . Terug de macht om de ventilator aan het plafond als je klaar bent .

Mijn Plafond Nagels zijn Verzakking

Verzakkende plafond nagels zijn over het algemeen gelijktijdig met een slappe plafond . In aanvulling op zoek naar lelijke , waardoor verzakking nagels en plafonds te onaangeroerd kan leiden tot een veelheid aan problemen , waaronder schade aan huishoudelijke artikelen , meubels en vloeren van gedeeltelijke of volledige plafond instortingen gaan . Reparatie verzakking nagels voordat het probleem v

Meer dan ooit