Huis Tuin

Huis Tuin

Tips voor Vulstoffen een plafond

Spackling pasta is een veelzijdig verbinding gebruikt om kleine gaten , deuken en scheuren op een wand of plafond oppervlak vullen . Wanneer u spackling plakken van toepassing op het plafond , zorg ervoor dat u de juiste verbinding en tools te gebruiken , en ook volgen een paar tips om het werk eenvoudiger maken en de juiste resultaten . Gebruik de juiste Spackling Plakken

Voor reparaties aan een gebarsten plafond , moet u de spackling verbinding is bedoeld voor gebruik binnenshuis . Exterieur spackling pasta is ontworpen om gebruikt te worden op materialen zoals hout , stucwerk en metselwerk , niet de gipsplaten gebruikt voor een interieur plafond . De spackling pasta kan ook worden geëtiketteerd interieur /exterieur , die u ook kunt gebruiken .
Level de Crack

Vermijd de schijn van een onvolmaakte plafond door het invullen van het plafond crack met voldoende spackling plakken zodat het niveau met de rest van het plafond . Voor het aanbrengen van de pasta , glad uit de onvolkomenheden rond de scheur perimeter met fijn schuurpapier . In de scheur volledig vullen met een plamuurmes . Veer de randen met het plamuurmes , zodat het soepel loopt met de rest van het plafond oppervlak. Als de scheur of deuk klein genoeg is, kunt u gewoon schep een kleine hoeveelheid spackling pasta met uw vinger in de uitsparing in te vullen .
Bescherm jezelf
< p> Elke keer dat u aan een plafond , zul je op zoek omhoog . Terwijl spackling , bescherm jezelf door het dragen van de juiste bescherming voor de ogen , vooral wanneer u het gladstrijken van de randen van het plafond crack voordat u de spackling toepassing plakken . Bescherming van de ogen beschermt u ook van de enige verbinding druipt het plamuurmes of met uw vinger in uw ogen . Draag een stofmasker tijdens het schuren .
Voor grotere scheuren

Als het plafond scheur groot is, gewoon het vullen van de scheur met spackling verbinding zal waarschijnlijk geen permanente oplossing te bieden . Solliciteer spackling plakken en dan het centrum gipsplaten tape over de scheur en glad de spackling met een plamuurmes . Breng een tweede laag van spackling plakken en laat ze drogen . Zodra het droogt , zult u waarschijnlijk een laatste laag pasta nodig . Zodra die jas droogt , vaak in een paar minuten , zand de patch licht, zodat het overeenkomt met de rest van het plafond oppervlak. Sommige spackling verbindingen vereisen niet dat je prime de spackling patch voor het schilderen ; maar als dat niet het geval is , breng de primer aan het gerepareerde gebied en verf aan de rest van het plafond passen .

Hoe om de wal een nokbalk

Daken ondersteund door een nokbalk , zoals die worden gebruikt in een schuur of een loods , die beginnen te verzakken kan worden geschraagd met een steunbalk. Draagbalken kan een gelamineerd fineerhout kolom of een standaard 4 - inch met 4 -inch boord . De steunbalken zal het gewicht van het dak te vervoeren en verdere verzakking . U kunt dit doen door eerst het verkrijgen van een 4 - inch met 4 -

Meer dan ooit