Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> plafond Reparaties >> Content

Hoe kan ik een Crack Fix in een wervelde Plafond

Scheuren in gestructureerde plafonds zijn meestal meer van een esthetisch probleem dan een structureel . Bij het repareren van een scheur in een gewervelde plafond volgt hetzelfde proces als voor een vlak plafond , moet u bovendien overeenkomen met de textuur . De wervelingen zal iets meer tijd in beslag nemen en kan niet perfect zijn . Toch zal de reparatie dicht genoeg dat niemand het zal merken bij het zoeken upward.Things je nodig hebt
Ladder
Stofmasker
Oogbescherming
Tarp
plamuurmes
overschilderbaar zijn kalefateren
Primer
penseel of roller
plafond textuur
Droge muur mes
Sponge
Toon meer instructies
1

Plaats een ladder onder de plafond crack en op een stofmasker en oogbescherming voordat u verder gaat . Leg een zeil op de vloer om deze te beschermen en om ervoor te ruimen sneller. Kopen van 2

Klim op de ladder en gebruik de vlakke rand van een plamuurmes om weg te schrapen de textuur minstens 3 centimeter verleden weerszijden van de scheur .

Open 3 een buis van overschilderbaar kalefateren en plaats de tip direct tot aan het plafond crack . Knijp de kalefateren buis om een ​​dunne kraal van kalefateren van toepassing over de gehele lengte van de scheur . Strijk de kit met behulp van uw vinger totdat de scheur vol maar niet teveel kalefateren is op het plafond .

Laat 4 de kit goed drogen en verf de hele blootgestelde oppervlak van het plafond met een latex primer en een penseel . Als het blootgestelde gebied is groot , gebruik dan een verfroller plaats .
5

Laat de primer volledig drogen en vervolgens open te stellen een bad van plafond textuur materiaal , die u kunt vinden op een huis levering winkel . Plaats een droge muur mes of een breed plamuurmes in het materiaal en toepassen op de blootgestelde plafond in een gladde vacht.
6

Steek het mes terug in het mengsel en schep nog een 1/4 kopje vol . Verdeel het mengsel op het plafond in een wervelend patroon dat vergelijkbaar is met die van de rest van het plafond . Indien nodig, gebruik dan een spons om de gewervelde patroon te maken.
7

Verwijder uw stofmasker en oogbescherming . Vouw het zeil en plaats deze in de prullenbak.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1002068505.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.