Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> plafond Reparaties >> Content

Hoe maak je een Swirled Plafond Verwijder

Niet alle huiseigenaren willen gestructureerde plafonds . Als u een gewervelde textuur plafond en liever een eenvoudige , vlakke ondergrond of een andere textuur , dan moet je eerst het materiaal van de gipsplaten te verwijderen . De texturen materiaal bestaat uit een gipsplaat verbinding gemengd met zand of een ander materiaal , en het is uitneembaar , hoewel het kost wat werk . Dit is een rommelig proces dat druppel doeken nodig om andere surfaces.Things je nodig hebt
Kunststof afdekband
Schilder
Spray fles beschermen of tuin mister
Troffel
Staalborstel
gipsplaten textuur verbinding
Toon meer instructies
1

schakel de stroom uit naar de kamer door het opgooien van de schakelaar in de zekeringkast . kopen van 2

met een schroevendraaier de lampen van het plafond te verwijderen . Untwist de draden en zet de armaturen opzij. Bal omhoog wat plastic , zoals een boodschappentas , en duw het in de lamp gat om de draden te beschermen tegen vocht.
3

Plaats kunststof platen naar beneden over de vloer en plak ze aan de muur randen met schilderstape .
4

tape meer kunststof platen aan de muren en bedek ze helemaal naar de vloer. Tape de wandplaten aan de vloer platen volledig verzegelen alle ondergronden behalve het plafond .
5

Vul een spuitfles of tuin mister met water . Spray het plafond in een kleine 3 meter doorsnede aan de oppervlakte te bevochtigen. U wilt het plafond vochtig , maar niet doorweekt .
6

Schraap het plafond met een schepje of taping mes . Gebruik een blad met afgeronde hoeken , zodat je niet de gipsplaat guts . Doorgaan schrapen tot de sectie 3-meter is nagenoeg vrij van textuur. Herhaal dit met de andere 3 - voet secties totdat het plafond is schoon .
7

Bedek de vloer met een tweede laag plastic en gaan over het gehele plafond opnieuw om de resterende structuur te verwijderen.
< Br Aanmelden>

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1002068477.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.