Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> plafond Reparaties >> Content

Hoe Match Textured Plafonds

Als u een reparatie in een geweven plafond hebben gemaakt , alleen het toevoegen van een nieuw stuk van gipsplaten en voor de naden is niet genoeg om de klus te klaren. U moet de structuur van het plafond rondom de gerepareerde gebied passen om het oppervlak er nog . Dit project is niet ingewikkeld, maar vereist het experimenteren met verschillende tools.Things Je
Plastic druppel doek
Afplaktape
Drywall
Flat - edged troffel
staalborstel
verf nodig spuitpistool
gipsplaten textuur verbinding
Toon meer instructies
1

Kijk naar het plafond naar de aard van de tools die u nodig zou kunnen hebben te bepalen. Als het een popcorn of knock down plafond textuur , dan moet je een verfspuit nodig . Als het een swirl patroon met veel lijnen , dan heb je een troffel en staalborstel nodig . En als je een dikke , gesmeerd op patroon , je een troffel kopen van 2

Tape nodig . Een plastic druppel doek aan de muur en het opzetten van een praktijk panel van gipsplaten tegen. Gebruik schilderstape , zodat de daling doek schillen gemakkelijk af wanneer u klaar bent .
3

Praktijk sproeien of vegen op de gipsplaten textuur verbinding. Voor het spuiten moet je de verbinding met water te mengen tot een consistentie van dikke verf .
4

Spray de verbinding over het oppervlak , het aanpassen van het mondstuk voor de beste match aan het plafond . Als je streeft naar een knock down techniek , dan de spray moet dikke kralen van stof te produceren . Schraap over de bovenkant van de spray om platte knock down de kralen . Gebruik een troffel en gewoon scheren de top van de spray .
5

Praktijk verspreiding op compound poetsen dan een staalborstel doorheen te wervelingen leiden . Als u liever een gestippelde effect , tikt u op de staalborstel recht in de verbinding. Verspreid verbinding op met een troffel in diverse wervelingen of veegt van het gereedschap . Maak dik naar dun slagen om het patroon te maken. Blijven oefenen die nodig zijn voor uw plafond soort techniek totdat het een spannende wedstrijd .
6

Bedek het gerepareerde gebied aan het plafond met gipsplaten verbinding in de wijze die vereist is voor de techniek . Dekmantel voor de omgeving , als u geoefend , om de omringende oppervlak passen . Een stap terug en kijk naar de patch gebied van een afstand om het beter te zien . Als het niet overeenkomt , kunt u het afschrapen , terwijl het nog nat is en probeer het opnieuw .
7

Laat de pleister gebied te drogen voor een dag voor het schilderen aan de rest van het plafond passen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1002068476.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.