Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verdoezelen Plafond Scheuren

Minor plafond scheuren kan uiteindelijk verschijnen in vele soorten daken, waaronder die van gips , blad rock en getextureerde of akoestische plafonds. Deze haarscheurtjes zijn geen reden tot bezorgdheid, maar ze zijn lelijk . Het proces van het plafond scheuren repareren is vrijwel gelijk voor alle soorten plafonds en vraagt ​​slechts een korte reis naar de bouwmarkt . Voor gestructureerde plafonds , is een extra stap die nodig is om de repair.Things je nodig hebt
Plastic zeil vermommen
Ladder
bril Veiligheid
plamuurmes
Joint compound
Troffel
stofmasker of Fine - schuurpapier
Primer
Verfbak
Verfroller met extensie handvat
plafond textuur spray ( optioneel ) op Pleister ringen ( optioneel ) op Drywall schroeven ( optioneel ) op Twitter schroevendraaier ( optioneel )
Toon Meer instructies
1

Spread plastic zeil over de vloer van de kamer opruimen gemakkelijker na het voltooien van de reparatie te maken. Plaats een ladder onder de gekraakte terrein van het plafond en op een veiligheidsbril . Kopen van 2

Klim op de ladder en zet de punt van een plamuurmes bijna loodrecht op het plafond en wrijf het zachtjes over de scheur om los vuil langs de randen .

Open 3 een bad van joint compound en schep 1/2 tot 1 kop van de verbinding met behulp van een troffel . Til de troffel aan het plafond en houd deze in een hoek van 45 graden . Schraap de troffel over het plafond om de verbinding toe te passen in een dikke jas . Ga door tot de scheur volledig bedekt .
4

Wacht 24 uur om de joint compound volledig drogen . Zet de veiligheidsbril en een stofmasker . Schuur het oppervlak van de joint compound met fijn schuurpapier , zoals 100 , totdat het oppervlak helemaal glad is en zelfs met de rest van het plafond .
5

Bestudeer de scheur om te zien of het volledig bedekt . Indien nodig , passen meer joint compound . Laat de verbinding aan het plafond weer een nacht drogen en zand.
6

Open een blikje primer en giet het in een lade verf. Breng de primer aan het plafond met een verfroller met een stang .

Laat 7 de primer een nacht drogen en verf het plafond . Indien het plafond is geweven , spuit de gerepareerde gebied met een plafond textuur spray om de kuiltjes uiterlijk te creëren.

Hoe Clean Up een gekraakte geschilderde Tin Plafond

Tin plafonds waren zeer populair in de Victoriaanse huizen en bedrijven zijn nu opnieuw vervaardigen van de blikken omwille van de uitbreiding van belang. Sommige tin plafonds beginnen te roesten en vaak ook de eigenaar zal kiezen om te schilderen over de blikken als het roest is persistent in de tijd. Uiteindelijk de verf wordt opnieuw geschilderd en op een gegeven moment het plafond gegevens wor

Meer dan ooit