Huis Tuin

Huis Tuin

Verschil tussen Wood Cutting Tools & amp ; Houtsnijwerk Tools

Werken met hout gaat veel verschillende tools . Sommige worden gebruikt voor het zagen van hout in stukken terwijl andere instrumenten zijn te gebruiken om uit te spitten stroken of stukken hout . Carving-instrumenten zijn eigenlijk snijgereedschappen. Snijgereedschap ten minste één hellend ( afgeschuind ) oppervlak werkelijk geknipt doet . Het kennen van de verschillen in het snijden en carving tools helpen u de klus goed te krijgen.
Size

Hout komt in vele diktes en maten. Om te kunnen deze maten snijden , een snijwerktuig zoals een zaag moet groter dan carving tool . Carving gereedschap is ontworpen om dunne lagen hout strippen van het oppervlak , met een groot mes niet vereist . Dit betekent dat de carving-instrumenten veel kleiner dan snijgereedschappen die grote oppervlakken gebruiken om rechts te gaan door het bos kan zijn.
Blade

Zagen hebben de sectie snijden van het mes ( tanden ) naar beneden uit het handvat , waar het wordt aangehouden om recht gesneden in het hout . Carving instrumenten een geslepen afschuining aan het uiteinde van het blad . Op deze manier kan het blad duwen door het bovenste gedeelte van het hout , het verwijderen van kleine stukjes tegelijk . De positie van de sectie snijden van het blad is het belangrijkste verschil tussen een snij- en carving tool.
Handle

Snijgereedschap handgrepen zijn groot om het gewicht en de kracht tegemoet van het gereedschap als het snijdt naar beneden in het hout . De handgreep lijnt het gereedschap zodat het duwt naar beneden in het hout , waardoor het blad loodrecht op het hout . Carving hulpmiddel handgrepen zijn kleiner omdat er minder kracht nodig is . Met het handvat aan de andere kant van de sectie snijden, de kant duwt het gereedschap automatisch naar voren .
Oriëntatie

Met uitzondering van een router , die zowel een cutter en beeldhouwer kan zijn , oriëntatie van het gereedschap ' is de makkelijkste manier om te vertellen wat ze voor . Maak een vuist rond het handvat van het gereedschap en laat uw arm naar beneden wijzen . Als het mes naar beneden gericht , is een snijgereedschap . Indien de bladen naar de horizontale vloer , dan is een snijden instrument . Alle snijgereedschappen - aangedreven of manueel - punt op de grond
.

Vorherige Seite No
Soorten Roland Plotter Blades

Plotter bladen zijn tools ingebouwd in vinyl of teken snijmachines . De hardware gebruikt in deze machines is identiek aan die in plotter printers , met uitzondering messen te vervangen inkt pennen . De bladen zijn gemonteerd op kogellagers en de randen draaien om de gewenste richting staan ​​. De machine snijdt dan vooraf bepaalde vormen op toepassingen, zoals posters en duurzaam outdoor signalis

Meer dan ooit