Huis Tuin

Huis Tuin

? Wat doet Go /No-Go Thread Gauge Mean

Een go /no-go thread meter is een instrument dat wordt gebruikt door fabrikanten om te controleren of schroefdraad onderdelen zoals schroeven en moeren zijn gedaan om de juiste specificaties - dat wil zeggen, dat zij 're van de juiste maat en dat ze met schroefdraad in de goede richting . Plug Meters en Ring Meters

Go /no-go draad meters zijn gebruikt om te testen schroeven en moeren . De "schroefdraad " in de naam van de meter verwijst naar het feit dat beide onderdelen zijn voorzien van schroefdraad , of circulaire ribbels waardoor de schroeven en moeren aan elkaar schroeven . Aangezien schroeven hun schroefdraad aan de buitenkant en moeren schroefdraad aan de binnenkant , twee soorten go /no go draad meters nodig . Kernkalibers worden extern schroefdraad en worden gebruikt om noten te testen door schroeven in hen . Ring meters zijn inwendige schroefdraad , en schroeven worden getest door worden geschroefd in de ring gauge .
Go en No-go

Elke go /no-go meter heeft twee eindigt : de "go" einde en de " no-go " end . De go einde is gemaakt om goed passen de onderdelen wordt getest. De no - go einde is gemaakt om verkeerd te passen : de ring is te klein voor een schroef te passen in , bijvoorbeeld, of de stekker is te groot om schroef in een moer . Elke schroef of moer wordt getest in beide uiteinden van de meter .
Hoe werkt

Terwijl vragen zoals : "Is deze schroef zo groot als het is hoort te zijn ? ' en "Is deze moer goed ingeregen ? " kan moeilijk zijn te beantwoorden door gewoon eyeballing een schroef , de go /no-go draad gauge maakt ze eenvoudig en beton. Als de schroefdraad past in de go einde van de meter en past niet in de no-go- end , het is goed gemaakt . Als het niet past onderweg einde of past de no-go- end , het is niet van aanvaardbare kwaliteit .

Hoe te bevestigen Leuning Parts Samen

Leuningen worden vervaardigd in vele stijlen en verschillende soorten materialen . Ze kunnen worden gemaakt van metaal , kunststof of hout . Bij de installatie van leuningen , moet men methoden voor de bevestiging en de toetreding tot de leuning naar een veilige , maar functionele railing system.Things je nodig hebt Meetlint Potlood Boor 1/4-inch verkrijgen overwegen boor 5/16 met 3 -inch rail

Meer dan ooit