Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik Snijd Formaldehyde in Melamine Wood for Health

? Melamine wordt gemengd met formaldehyde om een lijm gebruikt om gemanipuleerde houtsoorten zoals spaanplaat , vezelplaat , laminaatvloer en bepaalde multiplex vervaardigen vormen. Blootstelling aan formaldehyde bij het werken met producten die melamine moet worden geminimaliseerd vanwege zijn vermogen te veroorzaken oogirritatie , huidirritatie dermatitis en irritatie van de neus , keel en longen . Een van de beste plaatsen om risicoblootstellingsvariabelen informatie vinden op een chemische stof is het veiligheidsinformatieblad (VIB) . Informatie over gezondheid overwegingen bij het ​​zagen van hout met formaldehyde is ontleend aan het verslag van het Kronotex bedrijf op melamine gelaagd fiberboard.Things SDB Je
stofafzuigsysteem
Ventilatie uitlaatsysteem nodig
veiligheidsbril met zijstukken of goggles
Cap
Werkpakken
Handschoenen
NIOSH /MSHA ademhalingsapparaat
Toon meer instructies
1

Installeer stof op te vangen apparatuur op alle houtbewerking elektrisch gereedschap binnen de winkel die stof maken en worden gebruikt voor taken zoals zagen, boren, frezen en schuren . Deze apparatuur zal de blootstelling aan formaldehyde te verminderen bij inademing en huidcontact . Stof op te vangen apparatuur is niet nodig als de elektrische gereedschappen buiten worden gebruikt . Kopen van 2

Zorg ervoor dat het gebouw waarin je werkt heeft een goed afzuigsysteem dat beweegt in de lucht naar buiten . Dit is nodig naast stofafscheiders op elektrische gereedschappen . Het ventilatiesysteem verwijdert stof gemist door het stof verzamelaars.

Gebruik 3 een NIOSH /MSHA goedgekeurd gasmasker wanneer de stof is nog steeds aanwezig in de winkel na het gebruik van stof verzamelaars en ventilatiesystemen. Herhaald inademen van stof kan het risico van littekens op de longen en astma verhogen .
4

draag oogbescherming zoals een veiligheidsbril met zijstukken of stofbestendig veiligheidsbril bij het werken met hout die formaldehyde bevatten . Het krijgen van stof in de ogen kan irritatie veroorzaken , waaronder roodheid en drenken .
5

Vermijd contact met formaldehyde huid door het dragen van handschoenen, een overall en een pet . Na het werken met hout formaldehyde producten , huid wassen met zachte zeep en water en wassen werkkleding gescheiden van andere items.
6

Vacuum winkel apparatuur voor het doen van onderhoud en reparaties aan zaagsel te verwijderen . Draag de genoemde persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding tijdens het stofzuigen .

Hoe om te bepalen Angles voor het installeren van Molding

Hout gieten wordt gebruikt om de gewrichten en onafgewerkte randen te verbergen en als sierplant kader rond deuren , ramen en andere muur functies . Een essentieel onderdeel van het installeren van hout gieten wordt nauwkeurig snijden verstekverbindingen hoeken waar de stukken snijden elkaar in twee convergerende oppervlak vliegtuigen . De methode voor het bepalen van de juiste verstek hoek is een

Meer dan ooit