Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> timmerwerk >> Content

Hoe maak je een tafelzaag Fence Pas

De tafel zag hek, ook wel de breedtegeleider , houdt de houten werkstuk in lijn met het zaagblad voor nauwkeurig en veilig snijden. Terwijl de breedtegeleider aan beide uiteinden wordt gehouden door een metalen ronde rail , kan het niet in de lijn . Wanneer het hek is van de aanpassing , kan het werkstuk krijgen ingeklemd tussen de cirkelzaagblad en het hek . Controleer het hek voor de juiste afstand instellen voor het snijden enig materiaal op de tafel saw.Things je nodig hebt
Hand -held meetlint
Toon meer instructies
1

Sluit de elektrische stroom naar de tafel zag . kopen van 2

Maak de -fence met hendel aan de trekgeleider heen en weer bewegen over de tafel zag oppervlak . Ruwweg de afstand tussen het hek en het zaagblad met de meetlint aan boord . De on-board meetlint apparaat wordt aan de achterzijde hek rail bevestigd .

Meet
3 de afstand tussen het hek en de binnenkant van het zaagblad met de hand-held meetlint . Begin bij de voorzijde van het zaagblad . Stel het einde van de band tegen het hek . Lees de verte.
4

Verplaats de tape aan de achterkant van het blad. Stel het einde van de band tegen het hek en lees de afstand tussen de binnenrand van het zaagblad en het hek . Pas het hek iets totdat de twee metingen zijn exact , minstens op 1/16 van een inch of beter .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1002068414.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.