Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> timmerwerk >> Content

Ryobi Power Tools

Ryobi , een Japans- gevestigde bedrijf werd opgericht in de vroege jaren 1940 en is uitgegroeid tot een van de meest herkenbare elektrische gereedschappen bedrijf in de wereld . Dit bedrijf produceert elektrische gereedschappen , zoals boren, tafel zagen en schuurmachines die netsnoeren of werken op batterijen . De enige plek om Ryobi gereedschap te kopen in de VS is The Home Depot . Cirkelzaag

Een cirkelzaag is een elektrische zaag met een rond mes dat draait in een hoog tempo van snelheden. Deze tools zijn mobieler en kan langer bezuinigingen dan tafel zagen maken . Sommige cirkelzagen hebben netsnoeren en stekkers, terwijl anderen werken op batterijen . Batterijen werkende 18 - Volt Een cirkelzaag Ryobi heeft een vijf - en - een-half - inch mes en laser gids, die de gebruiker gesneden in een rechte lijn helpt .
Boorhamer

een klopboormachine is vergelijkbaar met een gewone boormachine , maar wordt vaak gebruikt voor het boren van gaten in harde ondergronden , zoals metselwerk , want het voegt een snelle reeks van hamer -achtige pulsen om haar boren actie. De meeste klopboormachines komen met twee handvaten zodat de operator een meer stevige grip tijdens het boren zal hebben . Zowel netsnoer en op batterijen werkende modellen zijn beschikbaar . Ryobi 's 18 - Volt One + 2 snelle klopboormachine werkt op batterijen en biedt twee verschillende koppel snelheden.
Jigsaw

Vermogen decoupeerzagen hebben kleine breedte messen die actief zijn in een verticaal heen en weer gaande beweging. Decoupeerzagen worden vaak gebruikt voor het snijden van dun materiaal , zoals Luan , en het maken van gebogen bezuinigingen in een blad van hout of metaal . Een vlak oppervlak genaamd de schoen onderaan een puzzel die rust op het oppervlak dat wordt gesneden stabiliteit en verhinderen het blad buigen . De platte schoenen op figuurzagen kan worden aangepast aan het mes snede te maken in een hoek . Ryobi biedt de 18 - Volt Een variabele snelheid Orbital Jigsaw . Het heeft variabele snelheden en de orbitale functie kan het blad naar voren en terug te gaan naast de op en neer beweging , volgens gebruikersinstelling . Deze puzzel wordt verkocht met of zonder snoer.
Tafelzaag

Een tafel zaag heeft een rond mes , vergelijkbaar met een cirkelzaag , maar deze is ingesteld in een tafel waar te zagen materiaal wordt over de tafel geduwd in het blad zo blijkt . De meeste tafel zagen , met inbegrip van de Ryobi 10 -inch Tafelzaag , hebben een verstelbare verstekaanslag te helpen creëren rechte lijnen . De tafel is 16 cm bij 25 3/4 inch. Dit Ryobi product is eenvoudig in opslag te nemen, naar de tafelpoten te vouwen , en het komt met veiligheidsvoorzieningen zoals een transparant blad cover met anti - kickback pallen . Het blad hoogte kan worden aangepast met knoppen onder het tafelblad .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1002068324.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.