Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> timmerwerk >> Content

Hoe Set grote schuur Trusses

kunnen Grote schuur spanten door de gemiddelde doe-het - zelver die verlangt om wat geld te besparen op arbeid , maar wil een kwaliteit project als afgerond worden ingesteld . Bij het instellen van deze grote spanten , moet je in gedachten houden dat het proces vereist veel aandacht voor detail en veiligheid. Door het volgen van een aantal beproefde en ware methoden, kunt u er zeker van zijn dat uw grote schuur spanten stabiel zullen blijven en veilig voor het leven van de barn.Things je nodig hebt
gebintes Crane
Hurricane banden
16 cent nagels Pagina 2 van 4 hout
Toon meer instructies
1

Snijd diverse 22,5 -inch blokken van uw 2 bij 4 hout . Het aantal is afhankelijk van de hoeveelheid spanten te stellen ; 2 blokken per tros , een voor elke zijde . Bijvoorbeeld , als je 20 spanten in te stellen , vermenigvuldig dit getal met 2 en je krijgt 40 blokken. Trek de twee eind spanten , die niet blokkeert zal vereisen , en je hebt 36 22.5 - inch blokken voor uw truss afstand . Deze blokken zullen u helpen snel te plaatsen en ruimte uw spanten, maar zijn geen vervanging voor layout markeringen .

Layout Pagina 2 van de bovenste plaat van de schuur muren door het meten van off van de ene kant van de muur van de schuur 24 inch en markeren het zal een X. Dit is uw centrum merk voor uw truss plaatsing . Echter , aftrekken 3/4-inch van dit merk voor een merk dat de rand van uw truss vertegenwoordigt , omdat je niet kunt zien het centrum merk zodra de truss is ingesteld . Bijvoorbeeld , 23 1/4-inch , 1/4-inch 47 enzovoort . U zult nog steeds plaatsen een X op de 24 - inch centra samen met de rand merk voor uw truss .

Sluit 3 een sleepband om de eerste tros en hebben een kraan tilt de truss op bovenkant schuurmuur . Stel de eerste tros op het einde van de muur en bevestig de truss op de muurplaat waar de truss rust met behulp van een orkaan band op elk uiteinde van de tros . Hebben een helper houdt de truss op zijn plaats .
4

Plaats twee 22,5 -inch blokken tussen de eerste tros en de volgende. Besteed aandacht aan de lay-out merken . Stel de volgende truss op zijn plaats , en bevestig de truss naar de schuur muurplaten gebruik orkaan banden . Bevestig 8 voet 2 bij 4 op de bovenste van de twee spanten met behulp van 16 cent nagels , een 2 bij 4 aan elke kant van de gevel . Laat de 2 van 4 tot voorbij de spanten in de richting van de installatie . Zodra de twee spanten met elkaar verbonden zijn , zullen ze alleen staan ​​. Blijf spanten voegen met blokken in tussen als afstandhouders . Voeg meer 2 bij 4 op de top van de spanten , de koppeling van de truss systeem samen tijdelijk .
5 Deze schuur spanten zijn dwarsverstevigingen binnen het systeem .

Toevoegen schuine schoren binnenkant van de afgewerkte truss systeem en verwijder de tijdelijke 2 bij 4 dat op de top van de truss systeem zijn geïnstalleerd .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1002068313.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.