Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is Boring Tool een Carpenter's

? Veel timmerwerk projecten vereisen gaten worden gemaakt in hout . Boren worden gebruikt om de gaten te maken . Boren die grotere gaten maken worden aangeduid als saai gereedschap. Twist Drill

Een spiraalboor is de tool vaak gebruikt voor het boren van gaten . De boor maakt gebruik van verschillende grootte bits om gaten van verschillende afmetingen te maken.
Bits

Bits variëren in grootte , maar de meeste spiraalboren komen met 1/16-duim aan ¼ - inch bits. Om de nauwkeurigheid en controle te verbeteren , zijn moderne stukken gemaakt met piloot punten , gespleten punten en schuine punten . Dit houdt de bit beweegt terwijl de boor in gebruik is .
Grotere gaten

De standaard spiraalboor creëert gaten tot ½ inch in diameter. Voor grotere gaten , timmerlieden gebruiken uitgestrekte bits. Bits zijn ook beschikbaar in metrische maten .

Hoe te Joists te hechten aan een muur van het sintelblok

Inlijsten projecten die tweede verhalen en verdiepingen boven kelders zijn betrokken, moet vaak de bevestiging van balken naar het centrum van een blok muur . De meest voorkomende manier om vloerbalken te sluiten op een bestaande muur van het sintelblok is om een ​​houten richel hechten , een zogenaamde grootboek , aan de muur, dan hechten balk hangers aan het grootboek . Met een hamer boor en be

Meer dan ooit