Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> timmerwerk >> Content

good & Bad Kango Hammers

Milwaukee Electric Tool Corporation, die noemt zichzelf " een toonaangevende fabrikant en verkoper van zware , draagbare elektrische gereedschappen en toebehoren voor professionele gebruikers wereldwijd , " produceert de Kango boorhamer . Als je een Kango direct te kopen bij de fabrikant of van een gerenommeerde gebruikte elektrisch gereedschap bedrijf , en je weet hoe het te gebruiken , er is geen slechte Kango hamer. Milwaukee's beste Kango hamers zijn de Kango 545 S en de Kango 500 S , die zij hebben verkocht sinds 2007. Meest krachtige Boor

De Kango hamer is een 5kg - klasse combinatie en beitelhamer . Het wordt gebruikt voor beitelen groeven in de muur oppervlakken voor elektrische leidingen of buizen houden , repareren bakstenen muren , weg te hakken oude tegels , het verwijderen van beton of mortel stukken , boren door - gaten voor leidingen of stroomkabels en het boren van gaten voor de installatie van de macht knooppunt contactdozen of dozen . Milwaukee beweert dat hun Kango hamer , met een 1300 W motor , is de grootste en meest krachtige boor op de markt .
Eigenschappen

De elektronica van de Kango hamer functie precieze startpunt van boor-en /of beitelen , een lock-on functie voor moeiteloos , continue werking , een Variolock beitel ( vergrendeld kan worden in twaalf standen) en een slipkoppeling om zowel de gebruiker als de hamer beschermen als boren krijgen vastgelopen . Andere veiligheidsvoorzieningen zijn een schuine stroomkabel die breuk en een verzonken versnelling schakelaar die beschermt tegen slijtage of aanrijding voorkomt. Het levert tussen de twaalf en veertien joules aan energie voor een snelle penetratie.
De beste Kangos

Het belangrijkste verschil tussen de twee Kango hamers Milwaukee produceert is de handvaten . De rechte handvat van de Kango 545 S regelt het hoge koppel bij boren, terwijl de spade handvat van de Kango 500 S biedt meer controle en grip op verschillende beitelen posities en hoeken . Beide hamers zijn gemakkelijk te hanteren , zelfs met handschoenen aan , omdat hun grote versnelling schakelaar, speed switch en gereedschap ontvangst zorgen voor een goede grip . Bij gevoelige materialen zoals bakstenen , tegels en oude muren worden geboord , kan boorsnelheid en klap energie in de soft - hamer modus worden verminderd .
De Kango 950K
< p > Milwaukee verkoopt ook een ouder model , de Kango 950K . Het beschikt over een 21mm instrument receptie, een ingebouwde motor niveau met de versnelling , wisselspanning , korte vertraging van full-speed boren, een nauwkeurig boren en beitelen start - up , en een automatische wijziging van boorsnelheid in onbelaste situaties afhankelijk van de hoeveelheid druk gebruikt . Het heeft een volledig metalen tandwielkast , die de levensduur verbetert , en kan worden gedraaid en traploos in een hoek tot 360 graden , wat zorgt voor een effectieve , ergonomische bediening .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1002068122.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.