Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> timmerwerk >> Content

Hoe maak je een Hideaway strijkplank Installeer

Ruimte in een moderne bijkeuken is op een premie . Er moet ruimte voor de wasmachine , ruimte voor de droger , ruimte voor opslag en ergens op te hangen en vouw wasserij zijn. Voor je het weet , is er geen ruimte voor iets anders ! Dus , waar zet je de strijkplank ? Hoe zit het in de muur ? Wandmontage strijkplanken worden steeds populairder als een ruimtebesparend en gemakkelijk alternatief voor de ouderwetse , ruimte hogging strijkplank generaties past.Things je nodig hebt
Inbouw strijkplank kit
Meetlint < br > kruiskopschroevendraaier
Stud finder Vellen rots zaag of mes
Toon meer instructies
1

Selecteer een plek om de strijkplank monteren . Laat ongeveer 56 cm vrij langs de muur u van plan aan de raad te monteren op en 44 centimeter voor de raad van bestuur . Op deze manier zul je in staat om de deur met het bord te openen , vallen naar beneden en draai het in elke richting die u wenst . Plaats het bord in de buurt van elektrische of mechanische klemmen, loopt u het risico indringende hen wanneer u gesneden in de muur. Kopen van 2

Bepaal de hoogte van de strijkplank van de vloer . Trek 9 centimeter van de hoogte en markeer de plek op de muur , tussen twee studs . Als uw ideale hoogte is 36 centimeter , bijvoorbeeld, zou u merken voor de onderkant van het bord installatie bij 27 centimeter .

Locate 3 de hengsten met een stud finder en markeer de binnenranden . Markeer een gat dat is 14 1/4 inch breed en 46 1/4 centimeter lang op de hoogte die u al hebt vastgesteld . Zodra u tevreden bent met uw installatie locatie zijn , snijd het gat geopend met een gipsplaat zaag of mes . De meeste gipsplaten is minder dan 3/4-inch dik , dus knippen voorzichtig!
4

Construct de kast volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Sluit de deur en zet de voltooide kabinet in het gat dat je hebt gesneden . Open de deur zodra de kast is stevig op zijn plaats . Gebruik vier of meer 1 5/8-inch schroeven aan de kast vast aan de muur door schroeven door de binnenkant zijkanten van de kast in de studs .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1002068099.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.