Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Blade Draai op een cirkelzaag

Cirkelzaag kan een verscheidenheid aan materialen efficiënt zoals hout en metaal. Ze zijn ook zeer draagbaar wat betekent dat ze in een auto of vrachtwagen worden vervoerd . Bij intensief gebruik , kan het mes gaan loszitten . Dit kan een gevaar voor de persoon met behulp van de zaag vormen . Om opnieuw de zaag veilig te maken , moet u het mes te scherpen . U kunt het blad draai binnen 5 minuten zonder raadpleging van een professionele tool repairman.Things je nodig hebt
Wrench
Dopsleutel
Toon meer instructies
1

Kijk naar de cirkelzaag en vind de zeskantbout in het midden van het blad . Dit is de bout die het mes vasthoudt aan de rest van de cirkelzaag eenheid .

Take 2 een sleutel en pak de buitenste flens die de metalen schijf die de bout omringt. Wanneer u de bout aan te trekken , wil je deze buitenste flens om stil te blijven .

Steek 3 een dopsleutel op de bout en draai deze rechtsom in de zeskante bout aan te trekken . U zult willen ervoor zorgen dat de zeskantbout is zeer krap , omdat het zaagblad zal trillen wanneer de zaag in gebruik is en dit kan het mes los .
4

Verwijder dopsleutel uit de zeskantbout en weg te nemen van de sleutel van de flens . Herhaal deze procedure wanneer het zaagblad zit los.

Hoe maak je een Spline Cut verdienen op Multiplex Met behulp van een Tafelzaag

Een spline gesneden wordt gebruikt om een ​​verstek - box joint sterker en meer stijlvol . Dit type van de snede kan worden gebruikt wanneer u een shape vak aan de kopse verbergen maken . Wanneer grenzend aan de uiteinden van hout , zijn ze vaak moeilijk om line-up en de klem op zijn plaats en kunnen hun manier van werken los , zelfs nadat u de uiteinden aan elkaar te lijmen . Met een spline dwars

Meer dan ooit