Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> timmerwerk >> Content

Hoe om stress te scheuren in beton Fix

Als je een betonnen oprit of stoep , de kans groot dat u een aantal scheurtjes hebben ondervonden . Concrete vaak scheuren als gevolg van stress van het weer en omdat beton krimpt als het geneest en leeftijden . Zolang de schade aan uw beton is niet al te ernstig is, kunt u waarschijnlijk het repareren . De sleutel tot succes vaststelling betonscheuren is voorbereiding. Je moet de beste tijd om de scheuren te repareren en hoe de scheuren te bereiden voordat u begint met het patchen them.Things Je
veiligheidsbril
Hammer
Beitel
Hose
Staalborstel Need weten
Betonkleef
kwast
Concrete patch mengsel
Troffel : Houten planken
Toon meer instructies
1

uw werk te beginnen voordat het wordt te warm . Warmte droogt de concrete patchen materiaal te veel als het wordt , en de scheuren zouden snel weer. Idealiter werken wanneer de temperatuur rond de 55 graden Celsius . Kopen van 2

Plaats een beitel in de bodem van de scheur . Begin de beitel te tikken met een hamer om iets te verbreden en te verdiepen de onderkant van de scheur . Blootstellen van nieuw beton helpt bond het beton aan het patchen materiaal. Probeer om de diepte van de scheur te verlengen met 1 inch .

Schraap 3 de binnenkant van de scheur met een staalborstel te helpen los vuil .
4 < p > Spoel het vuil uit de scheur met een tuinslang . Verwijder zoveel los vuil en beton deeltjes als je kunt om de patching materiaal hecht goed verzekeren .
5

Bestrijk een Betonkleef zoals acryl hars in de scheur met een klein penseel . Coat zoveel mogelijk van de binnenkant van de scheur als je kunt ; dit helpt het patchen materiaal verblijf plaats als het geneest . Laat de lijm drogen gedurende enkele minuten totdat het plakkerig wordt .
6

Meng wat concrete patchen materiaal met water volgens de aanwijzingen . Het moet een dikke pasta.
7

Giet het patchen materiaal in de scheur . Gebruik een troffel in te drukken is het materiaal in de bodem van de scheur . Door met het vullen van de scheur en het stoppen van het patchen materiaal naar beneden totdat de scheur volledig gevuld is. Het niveau van de bovenkant van de scheur met je troffel .

Laat 8 het patchen materiaal te drogen blootgelegd gedurende twee uur . Bedek de scheur met houten planken na twee uur om ervoor te zorgen niets verstoort het patchen materiaal als het wordt . Houd de borden in de plaats voor een week .
9

Til de platen een keer per dag naar de spleet nat met water . Dit zorgt ervoor dat het patchen materiaal droogt niet uit als het wordt . Verwijder de planken na een week .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1002068060.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.